Gezinsgeluk op de 'Azimut Grande’. Cristiano en Georgina met de kroost, van l naar r: Eva, Mateo, Alana Martina en Cristiano junior. Rechts: CR7 in de sauna op de jacht.
Volledig scherm
Gezinsgeluk op de 'Azimut Grande’. Cristiano en Georgina met de kroost, van l naar r: Eva, Mateo, Alana Martina en Cristiano junior. Rechts: CR7 in de sauna op de jacht. © instagram cristianoronaldo

Ronaldo geniet op zijn luxejacht van 6 miljoen euro van vakantie en hoopt er nog op titel van EK-topschutter

Time-OutEen week nadat de Rode Duivels Portugal uit het EK voetbal knikkerden, is het tijd voor Cristiano Ronaldo om samen met zijn partner Georgina en de vier kinderen te ontspannen. Waar beter kan hij dat doen, dan op zijn eigen boot. Vorig jaar legde CR7 maar wat graag 6 miljoen euro neer voor de ‘Azimut Grande’. 

37 reacties

 • Patrick Peeters

  3 weken geleden
  Ik vind die voetbalsalarissen zwaar overdreven maar ze kunnen er maar gelukkig mee zijn.
 • Bart Dekort

  4 weken geleden
  Hij verdient het de volle 100 %. In tegenstelling tot degenen die laakbare feiten moeten stellen om tot het groepje uitverkorenen te behoren, verdient hij geld op basis van zijn uitzonderlijke talenten. Dat de Spaanse banken nog openstaande rekeningen hebben van Real Madrid, die ze nooit zullen aanrekenen, zullen we maar even vergeten.
 • Sobek Wessels

  4 weken geleden
  Luxe wordt je ook gewoon en maakt je niet gelukkiger , vandaar de vele Nep media Foto's met de grote smile en georkestreerde postie's ezv ... Ik hoop echt dat hij gelukkig is want dat Ben ik ook met een heel pak minder ?! Trouwens met 1 miljoen euro zou ik nooit meer moeten werken en was ik Waarschijnlijk nog een pak gelukkiger want ik kan overal staan en gaan waar ik wil zonder dat een meute paparazzi en fans achter mij aan zitten ?
 • jean-luc gallet

  4 weken geleden
  Waw, dat is genieten CR. Prachtige boot, prachtige echtgenote, mooie kinderen. En madam haar horloge daar moeten normale stervelingen 15jaar voor werken. Bewijs dat geld toch gelukkig maakt.
 • Karel van Velzeke

  4 weken geleden
  die vrouw aan zijn zijde kost hem wellicht nog meer dan die boot .
 1. Ritchie De Laet deelde halfjaar kleedkamer met Ronaldo: “Toen ik ‘m versloeg met pingpong, kocht hij meteen een eigen tafel om te oefenen”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Ritchie De Laet deelde halfjaar kleedkamer met Ronaldo: “Toen ik ‘m versloeg met pingpong, kocht hij meteen een eigen tafel om te oefenen”

  We schrijven januari 2009. De amper 20-jarige Ritchie De Laet trekt grote ogen als hij z’n eerste stapjes bij het grote Manchester United zet. Hij zal er de kleedkamer delen met wereldsterren als Wayne Rooney, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Ryan Giggs én... Cristiano Ronaldo. Die zal tijdens de zomer verkassen naar Real Madrid, maar maakt eerst nog kennis met onze landgenoot. “Ik zweette zo hard toen ik hem ontmoette dat ik een ander shirt moest aantrekken”, lacht de Antwerp-verdediger.
 2. Pogba vraagt om ‘knabbelende’ Rüdiger niet te straffen na bijtincident: “We zijn vrienden, dit is niets speciaals”
  Play
  EK Voetbal
  33

  Pogba vraagt om ‘knabbelen­de’ Rüdiger niet te straffen na bijtinci­dent: “We zijn vrienden, dit is niets speciaals”

  Heeft Antonio Rüdiger na Kevin De Bruyne een nieuw slachtoffer gemaakt? Op uiterst vreemde beelden is te zien hoe de Duitse verdediger Paul Pogba in de rug lijkt te bijten. De ref en de VAR zagen geen graten in het incident. Achteraf pleitte Pogba, die uitgeroepen werd tot ‘man van de match’, zijn vriend onschuldig: “Dit behoort tot het verleden.”
 1. PORTRET. Ronaldo, de man die steeds wil bewijzen dat hij er wel degelijk toe doet: “Mensen fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een goede voetballer ben”
  PREMIUM
  EK voetbal

  PORTRET. Ronaldo, de man die steeds wil bewijzen dat hij er wel degelijk toe doet: “Mensen fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een goede voetballer ben”

  Zelfbewust zeggen zijn fans, verschrikkelijk arrogant, menen zijn tegenstanders. De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo (36) laat niemand onberoerd. “Hij heeft weinig liefde gekregen in zijn jeugd. Ronaldo wil ons altijd weer laten zien dat hij het waard is om te leven en dat hij er wel degelijk toe doet”, zegt de Nederlandse journalist Jan-Cees Butter die zich verdiepte in het leven van de wereldster. Een portret.