Tijdens de zevende rit van de Vuelta komt Ryder Hesjedal ten val en rijdt zijn fiets vreemd genoeg verder.

Rijdt Hesjedal Vuelta met een motortje?

 1. Aru beste op zware slotklim, Froome wankelt maar bezwijkt niet
  Vuelta

  Aru beste op zware slotklim, Froome wankelt maar bezwijkt niet

  Fabio Aru heeft de elfde etappe in de Vuelta op zijn naam geschreven. De Italiaan van Astana reed op de zware slotklim van San Miguel de Aralar weg uit de groep met de tenoren en hield stand tot de finish. Het Spaanse trio Valverde-Rodriguez-Contador eindigde op korte afstand van Aru, met in hun spoor Chris Froome. De Brit stierf op de slotklim duizend doden, maar herrees met de streep in zicht. Niet meer van de partij is Nairo Quintana, die vandaag opnieuw ten val kwam en uit de Vuelta stapte.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.