Senorita Cluney
Volledig scherm
© Senorita Cluney

Race-evenement zoekt haastig naar pitspoezen, maar één vereiste over borstomtrek veroorzaakt heel wat ophef

Time-outIn Spanje is er controverse ontstaan rond de eisen waar pitspoezen aan moeten voldoen. Voor een motor- en Formule 4-evenement zoekt de organisator nog twee stewardessen om de waaghalzen en de blitse machines voor de start te vergezellen. Eén voorwaarde stuit op onbegrip: enkel dames met een grotere borstomtrek komen in aanmerking. 

33 reacties

 • jacques weterings

  3 jaar geleden
  Daisy, de vrouw van Onslow, zou ook niet misstaan als pitspoes. Maar of Onslow"s auto mee zou mogen doen is twijfelachtig to say the least.
 • wim rooyakkers

  3 jaar geleden
  Het wordt tijd dat ook de F1 gender neutraal word.
 • David Vermeulen

  3 jaar geleden
  Wat een gezever. Dus je mag als bedrijf nog niet eens bepaalde eisen zetten. Dus als er een remake is van willy Wonka Dan zien we ook geen kleine umpa lumpas meer???? De vrouwen zijn niet verplicht te werken. Enkel die de omvang hebben. Ik en mijn vrouw zien geen probleem
 • Maartje Nieuwboter

  3 jaar geleden
  Het gaat hier over een esthetisch gegeven. Dan is het toch normaal dat men ervoor zorgt dat het voor zoveel mogelijk mensen prettig is om naar te kijken ? Jongens toch, wat een gedoe alweer... Mocht men die vrouwen nu dwingen om daar in bikini te paraderen, tot daar aan toe, maar waarom zou men die meiden het recht ontzeggen om op een leuke en makkelijke manier een zakcentje mee te pikken ?
 • Raymond Corremans

  3 jaar geleden
  Binnenkort, Ma Flodder als pitspoes, aartslelijk maar politiek correct. Iedereen blij...