Pokerspeelster die viraal ging met ‘vestimentair probleem’ neemt geen risico’s meer (én zaait twijfel met opvallende excuses)

Pokerspeelster Sashimi neemt geen risico’s meer. Nadat ze viraal ging met een “valse” nip-slip, verscheen de Japanse nu als non aan de pokertafel. In een opvallende video, waarin verschillende woordmoppen passeren, biedt ze nu haar excuses aan én zaait ze wat extra twijfel.

3 reacties

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Belachelijk. Enkel om haar compleet gebrek aan talent te verdoezelen.
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Gewoon humor? Of mogen alleen mannen dat?
 • Dirk Peeters

  2 maanden geleden
  Strategie of gewoon een elementair gebrek aan smaak?
 1. Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Antwerp-spelertjes met de auto naar training te brengen
  Time-Out
  3

  Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Ant­werp-spelertjes met de auto naar training te brengen

  Radja Nainggolan (34) zag deze week zijn avontuur bij Antwerp vroeger dan verwacht ten einde komen, maar de middenvelder heeft toch nog z'n diensten aangeboden bij de Great Old. Antwerp lanceerde op Instagram een zoektocht naar “sympathiserende chauffeurs" om de jonge spelertjes naar trainingen en terug naar huis te vervoeren. En wie voelde zich geroepen? Jawel, Radja Nainggolan. Een vette knipoog naar het rijverbod dat hij opgelegd kreeg voor rijden zonder geldig rijbewijs. Over zijn discipline is al veel inkt gevloeid, maar op zijn zelfrelativering valt niets aan te merken.
 2. Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  In de octagon blijft het wachten op actie van Conor McGregor (34), maar op de fiets verricht de Ier wel nog straffe stoten. Toen hij tijdens een trainingsrit aan hoge snelheid werd aangereden, kon hij een beroep doen op zijn vaardigheden als kooivechter om ‘goed te vallen’. ‘The Notorious' hield er alleen een snee in zijn rechterbil aan over. McGregor: “Bedankt God. Het was nog niet mijn tijd.”