AP
Volledig scherm
© AP

Oudste wielrenner ter wereld overleden

Time-outDe Franse amateurwielrenner Robert Marchand is overleden. De “ouderdomsdeken van de wielrennerij” stierf in de nacht van vrijdag op zaterdag in Mitry-Mory, een voorstad van Parijs. Hij werd 109. Dat heeft de Franse wielerbond FFC op zijn website laten weten.

1 reactie

 • christoph janssens

  1 jaar geleden
  Chapeau! En rust in vrede...
 1. Van een Formule 1-bolide die er donuts ging draaien tot Roger Federer: deze sterren kwamen al in actie op de 211 meter hoge ‘helipad’ van de Burj al Arab
  Time-out

  Van een Formule 1-bolide die er donuts ging draaien tot Roger Federer: deze sterren kwamen al in actie op de 211 meter hoge ‘helipad’ van de Burj al Arab

  Een hoogtepunt wordt het in elk geval. Delfine Persoon bokst op 14 mei op liefst 211 meter hoogte, op de landingsplek voor helikopters van het befaamde Burj al Arab-hotel in Dubai. Ook Floyd Mayweather zal er die avond vechten en Persoon en ‘Money’ gaan zo verschillende andere toppers uit de sportwereld achterna. Een overzicht.
 2. Fans West Ham slaan Duitse radiocommentatoren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptelefoon af
  Play
  Time-Out

  Fans West Ham slaan Duitse radiocom­men­ta­to­ren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptele­foon af

  “We worden hier aangevallen. Ze gooien mijn koptelefoon op collega Tim.” West Ham heeft net gelijkgemaakt tegen Frankfurt, maar enkele heethoofden uiten hun vreugde door twee Duitse radiocommentatoren van ARD tijdens hun live uitzending aan te vallen. Pas na de pauze konden ze in veiligheid gebracht worden. “Mijn dromen over het Engelse voetbal zijn verbrijzeld”, aldus een van de Duitse reporters.
 1. “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimentair probleem
  Roland Garros
  2

  “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimen­tair probleem

  Aan het slagveld op het vrouwentoernooi van Roland Garros werkte ook Camila Giorgi (WTA 30) graag mee. Zij klopte het nummer 7, de Wit-Russische Aryna Sabalenka, maar kreeg voor de start van die wedstrijd wel een waarschuwing van de umpire omwille van haar kleedje. Het logo van de sponsor zorgde even voor animo. En ook topfavoriete Swiatek houdt wel van een vestimentaire zijsprong.