Iker Casillas en Sara Carbonero, hier op archieffoto.
Volledig scherm
Iker Casillas en Sara Carbonero, hier op archieffoto. © AFP

Ondanks scheiding: Iker Casillas en Sara Carbonero maken samen uitje naar Porto

time-outDe Spaanse pers staat er vol van. Iker Casillas (40) en Sara Carbonero (37), die in maart van dit jaar van elkaar scheidden, zijn samen met hun kinderen gespot in Porto.

0 reacties

 1. Het huwelijksaanzoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis
  Play
  Time-out
  9

  Het huwelijks­aan­zoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis

  Dan heb je een huwelijksaanzoek tot in de puntjes voorbereid, krijg je op het moment van de waarheid af te rekenen met een gigantische kramp. Het overkwam Marti Alt na de triatlon van Estland vorig jaar. De beelden gaan nu pas viraal. Net wanneer de Est op de knieën gaat, dé vraag wil stellen en het doosje met de ring wil openen, zijgt hij neer. Twee getuigen beginnen Alt meteen te masseren en helpen hem recht. Dan kan hij eindelijk zijn aanzoek afmaken.
 2. Plots werd Lionel door de benen gespeeld: Messi, Pogba en Ronaldinho schitteren in bliksemsnelle commercial
  Play
  Time-out
  2

  Plots werd Lionel door de benen gespeeld: Messi, Pogba en Ronaldinho schitteren in bliksem­snel­le commercial

  Met het oog op het WK in Qatar heeft frisdrankgigant Pepsi een nieuwe commercial gelanceerd. En er werd kosten noch moeite bespaard. Lionel Messi, Paul Pogba én Ronaldinho werden opgetrommeld in de campagne ‘Thirsty For More’. Het drietal speelt in de advertentie een wedstrijdje ‘nutmeg’ met de lokale bevolking. Het doel: de bal op elke mogelijke manier tussen de benen van de andere krijgen. Het filmpje begint met een nietsvermoedende Messi die wordt afgeleid en daardoor tussen de benen wordt gespeeld. Het is de start van een ‘nutmeg-duel’ en bliksemsnelle advertentie. Bij een 12-0-achterstand vinden Messi en co. het welletjes - tijd voor een comeback. Let ook op de cameo van Fabrizio Romano - de journalist gespecialiseerd in transfernieuws.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.