Ronaldo en Georgina in de Gulfstream G200-jet met baby Bella Esmeralda, Mateo (l), Eva, Alana Martina en Cristiano Jr.
Volledig scherm
Ronaldo en Georgina in de Gulfstream G200-jet met baby Bella Esmeralda, Mateo (l), Eva, Alana Martina en Cristiano Jr. © instagram georginagio

Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar

Time-OutVliegt Cristiano Ronaldo straks met een nieuwe privéjet richting nieuwe club? De Portugese superster (37), die aan de clubleiding van Manchester United heeft laten weten graag te willen vertrekken bij een goed bod, wil zijn huidig privévliegtuig van de hand doen voor een groter exemplaar. Kwestie dat iedereen binnen het steeds groter wordende gezin-Ronaldo straks voldoende plaats heeft.

13 reacties

 • Stefan Paul

  1 maand geleden
  Dirk Vergeyde: informeer je vooraleer je gal spuwt op iemand waar je niets van af weet... Ronaldo is net één van diegenen die het meeste schenkt voor de minder bedeelden en de goede doelen. Hij bezoekt ook regelmatig kinderziekenhuizen enz... Als je ziet wat voor een opbrengst deze kerel binnen brengt bij zijn club dan is het niet verwonderlijk dat hij zoveel betaald wordt. Als hij daarbij zichzelf wil verwennen, wie zijn wij om dat te veroordelen?
 • Dominique Schokkelé

  1 maand geleden
  Jeroen Goosssens, iemand met tattoo’s mag wel bloed doneren hoor ! Enkele weken wachten na een nieuwe tattoo wel te verstaan.
 • kristof van den neste

  1 maand geleden
  Ik gun het hem , werkt er hard voor , en geeft idd veel aan goede doelen , zo geeft hy ook een school in Portugal volledig gerenoveerd en steunt die ook financieel, dat hem dit in de belasting kan steken is zijn volste recht , hoeveel rijke geven in deze tijden nog iets , weinig..
 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  Al wat ze aan goede doelen geven kunnen ze dubbel aftrekken van hun inkomen en nogmaals dubbel aftrekken van de belastingen waardoor ze eigenlijk niets verdienen en nog steun krijgen . Wel spijtig dat ik daar niet vroeger aan gedacht had !
 • Jeroen Goossens

  1 maand geleden
  @Dirk Verheyde, Ronaldo is iemand die zeer veel geeft aan de goede doelen. Komt misschien niet veel in de media. Let er ook maar eens op hoeveel tattoos hij heeft… 0, want hij wilt altijd bloed kunnen geven. Welke voetballer doet zoiets nog?
 1. “We hebben veel ziekenhuizen gebeld, maar die konden niets voor ons doen”: repatriëring Nederlandse profvoetballer in coma voorlopig onmogelijk door verzekeringskwestie
  Play
  Voetbal
  5

  “We hebben veel ziekenhui­zen gebeld, maar die konden niets voor ons doen”: repatrië­ring Nederland­se profvoet­bal­ler in coma voorlopig onmogelijk door verzeke­rings­kwes­tie

  In Nederland is veel te doen om het trieste verhaal van Donny van Iperen. De Nederlandse profvoetballer ligt al dagenlang in coma in een Moldavisch ziekenhuis na een ongelukkige botsing tijdens een match. Z’n familie probeert hem al even naar Nederland te halen, maar dat blijkt allerminst evident.
 2. “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg
  Play
  Time-out
  2

  “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg

  4 juni was het, toen er ineens op de Instagrampagina’s van zowel Thibaut Courtois als die van Mishel Gerzig foto’s verschenen van onze nationale nummer één die op een luxejacht op zijn knie was gegaan voor zijn grote liefde. Zij heeft nu in Israëlische media onthuld hoe zij dat moment heeft beleefd, en ze heeft het ook over de toekomstplannen van het koppel.