Chlara Chia Marti en Gerard Piqué.
Volledig scherm
Chlara Chia Marti en Gerard Piqué. © Instagram

Nu staat het ook op Instagram: Gerard Piqué (35) deelt eerste foto van hem met 12 jaar jongere nieuwe liefde

Time-out‘t Is pas officieel als het op Instagram staat, dus welaan dan. Gerard Piqué (35) heeft een eerste foto gedeeld van hem en Clara Chia Marti, z'n nieuwe liefde. En op liefde staat geen leeftijd, want de Spaanse is 12 jaar jonger dan de gewezen verdediger.

6 reacties

 • Freddie Lamers

  2 maanden geleden
  Dat krijg je ervan als je met een hitsige Spaanse voetballer trouwt. Bij deze maakt ie ook nog wat kinderen, en na een aantal jaar ruilt hij haar ook weer in voor een jonger model.
 • Tommaso Pizzico

  2 maanden geleden
  Pique kent geen grenzen zijn eerste 10 jaar ouder zijn tweede 12 jaar jonger ,( liefde ) kent geen grenzen.
 • guy claeys

  2 maanden geleden
  Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar het is inderdaad een verdomd mooie vrouw
 • Randy Vertessen

  2 maanden geleden
  Chakira look a like
 • roger moenssens

  2 maanden geleden
  Geef mij maar shakira ipv dat kunstmatig poppengeval
 1. “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken
  3

  “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken

  Grappig momentje op training, vanmiddag bij Union. Aanvoerder Teddy Teuma (29), die gisteren op het Gala van de Gouden Schoen uiteindelijk net naast het podium viel, kreeg dan toch zijn eigen exemplaar overhandigd. Iets wat voor de nodige hilariteit zorgde in het Dudenpark en Teuma ging dan ook maar al te graag op de foto met het kleinood. “Volgend jaar is het de jouwe, capi!", klonk het vol zelfvertrouwen in het bijschrift. Aan de Fransman om komende zaterdag, in Charleroi, zijn kandidatuur al meteen extra kracht bij te zetten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. KIJK. Sunderland-speler gaat viraal met hilarische manier om tegenstander af te stoppen: “Iedereen kan vaststellen dat ik een idioot ben”
  Buitenlands voetbal
  1

  KIJK. Sunderland-spe­ler gaat viraal met hilarische manier om tegenstan­der af te stoppen: “Iedereen kan vaststel­len dat ik een idioot ben”

  Grappig moment uit de Championship, de Engelse tweede klasse, afgelopen weekend. In de wedstrijd tussen Sunderland en Bristol dreigde Bristol-talent Alex Scott een gevaarlijke counter op te zetten bij een 1-0-voorsprong voor de thuisploeg, en dat tien minuten voor tijd. Sunderland-invaller Luke O’Nien besefte dat hij aan de noodrem moest trekken, maar deed dat op een hilarische manier. Niet met een tackle, maar door prompt in de rug van Scott te springen. Het leverde hem een gele kaart én faam op Twitter op. “Iedereen heeft kunnen vaststellen dat ik een idioot ben”, kon hij er zelf ook om lachen. Minder fijn voor O’Nien en Sunderland: Bristol kwam diep in de toegevoegde tijd toch nog langszij vanop de stip.
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.