Abby Elinsky. Links, haar broer Nick.
Volledig scherm
Abby Elinsky. Links, haar broer Nick. © rv

Nu al de nieuwste voetbalsensatie in de States, met wijlen broer Nick altijd in haar hart: maak kennis met Abby Elinsky

Time-OutWeinig waarschijnlijk dat Donald Trump het zal bevallen, maar de Verenigde Staten is wel het land waar het USWNT populairder is dan het USMNT. Het nationale 'soccer' mannenteam in de schaduw van dat van de vrouwen. Zij rijgen de successen en titels aan elkaar, terwijl speelsters als Mia Hamm, Hope Solo of Alex Morgan een vedettestatus bereikt hebben. De volgende die getipt wordt in dat rijtje: Abby Elinsky.

6 reacties

 • Patrick bloemen

  5 jaar geleden
  Allez t is weer trump zijn naam die valt , pfffff word ge ook moe zulle
 • Bert Verhaegen

  5 jaar geleden
  En wat heeft dat meisje bewezen om hier gebombardeerd te worden tot een toekomstige vedette? De mooie plaatjes als excuus?
 • Gaston Foubert

  5 jaar geleden
  Waarom zou dat Trump niet bevallen? De ene keer wordt hij een vrouwenzot, nu zou hij het voor de mannen hebben ...
 • Regis Desmet

  5 jaar geleden
  Als ze willen volk trekken en evenveel verdienen als hun mannelijke collega's zijn die "gym" pakjes nog zo geen slecht idee
 • Tom Van Calster

  5 jaar geleden
  Nogal makkelijk om succesvol te worden in het vrouwenvoetbal. Kijk maar naar hdt nivequ van onze vrouwelijke nationale ploeg. Een gemiddelde ploeg van 16 jarige jongens wint daar heel makkelijk tegen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.