Volledig scherm
© Benson Bunch

Nog steeds niet verkocht: de villa van Fellaini in Manchester (mét eigen kapsalon) voor 2,3 miljoen

Time-outBegin 2019, toen hij naar China trok, heeft Marouane Fellaini besloten zijn huis in Manchester te verkopen. Prijskaartje: een dikke 2,3 miljoen euro. Daarvoor krijg je wel heel wat huis in de plaats, maar de statige villa staat bijna twee jaar later nog steeds op de markt.

11 reacties

 • Glorieux Marieke

  1 maand geleden
  Ik zou ze zelfs gratis niet willen hebben. Dat huis heeft geen charme. Wat ben je met 5 slaapkamers als je maar met 2 ben. Waarom een kapsalon, kan je zelf niet naar de kapper gaan. Doet er maar de helft van af, en het is nog teveel.
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  We moeten niet hypocriet doen. Als wij morgen een job aangeboden krijgen waarmee we miljoenen kunnen verdienen, dan nemen we het ook aan. Het is niet de schuld van de voetballers dat clubs zoveel loon betalen.
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Aan sommige mensen hieronder:Wat als jullie zo veel centen zouden verdienen?Veel mensen vinden de lonen van topvoetballers buitensporig,tot ze zelf in het andere kamp zouden staan...
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  @ Mr Van Hulst , de moraal van heel het verhaal is dat er belachelijk veel geld rondgaat bij topsporters ( heb daar persoonlijk geen problemen mee ! ) werk mij ook uit de naad om te kunnen leven / genieten . Langs de andere kant begrijp ik Mr. Peelos zijn reactie en als we eerlijk zijn met onszelf is het allemaal toch niet eerlijk verdeeld . Dit is gewoon mijn gedacht daarover zonder te oordelen over anderen !
 • Jose Van Hauwaert

  2 jaar geleden
  @Luke Vyncke. Als er u dus morgen iemand 300.000€ per week geeft om uw job uit te oefenen, dan zou u die weigeren? Grapjas eerste klas zeker? Pfffffffff
 1. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03
 2. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"