Mauro Icardi en Wanda Nara.
Volledig scherm
Mauro Icardi en Wanda Nara. © Instagram

Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”

Time-out‘t Wordt steeds pijnlijker. Mauro Icardi (28) en Wanda Nara (34) maken op social media een echte soap van hun vermeende relatiebreuk. De Argentijnse spits van Paris Saint-Germain postte afgelopen nacht een Instagram-verhaal (dat hij al snel weer verwijderde) waarop hij met Nara te zien is in bed. “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”, schreef Icardi.

1 reactie

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  En voor die onnozelaar heeft ze Maxi Lopez indertijd de beste kameraad van Icardi en haar kinderen dus laten zitten? Dat is het deksel op de neus krijgen. Geen medelijden mee.
 1. KIJK. De nodige toeters en bellen: met een spetterende party onthult Noa Lang het geslacht van eerste kindje
  Play
  Time-out
  7

  KIJK. De nodige toeters en bellen: met een spetteren­de party onthult Noa Lang het geslacht van eerste kindje

  Met een spectaculaire gender reveal party heeft Noa Lang het geslacht van zijn eerstje kindje onthuld. “Voor me kleine boy”, schreef hij bij de video die hij op Instagram deelde. De Nederlander van Club Brugge en zijn vriendin Blossom Blue verwachten dus een jongen in april 2023. Met veel toeters en bellen werd het geslacht aan vrienden en familie meegedeeld. Aanwezig op het feest: een rijkelijk diner, vuurwerk en een dj die voor een heuse afterparty zorgde. Een avond die enkele dagen geleden werd georganiseerd, nu zit Lang op het WK in Qatar.
 2. Argentijnse spits Icardi niet in Qatar, wel op Malediven om zijn huwelijk ultiem te redden. Tevergeefs
  Play

  Argentijn­se spits Icardi niet in Qatar, wel op Malediven om zijn huwelijk ultiem te redden. Tevergeefs

  Als Argentinië aan Messidependencia lijdt, dan lijdt Mauro Icardi aan Wandadependencia. De soap tussen de 29-jarige Argentijnse spits, door PSG momenteel aan Galatasaray uitgeleend, en zijn partner annex makelaar Wanda Nara (36) moet intussen meer episodes kennen dan Grey’s Anatomy. In een ultieme poging weer samen te komen, trok het koppel op vakantie naar de Malediven. Icardi komt van een kale reis terug. “Wanneer een relatie niet meer vredig is, stopt het voor mij”, zegt Wanda. Is de laatste verhaallijn geschreven?