MMA fighting
Volledig scherm
© MMA fighting

Niet voor gevoelige kijkers: plots wappert arm van deze MMA'er alle richtingen uit

Time-outJerome Rivera schrok zich wellicht een hoedje toen zijn rechterarm plots alle richtingen uitsloeg. Amper 40 seconden was zijn MMA-kamp in de vlieggewichten tegen Brandon Royval ver wanneer hij in allerijl naar de kant liep. 

3 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  brood en spelen. wat heeft dit nog met sport te maken. geen traditie, geen discipline, just wa meppen. Terug naar de oudheid
 • Marc Decoutere

  3 jaar geleden
  Dan nog natrappen ook. Mooie faire “sport” . Verbieden die handel, slecht voorbeeld voor de jeugd. Maar ja brood en spelen zeker. Kom niet af, is een sport , want echte sportmensen doen dit niet , nog vlug even op het hoofd natrappen!
 • Moreno Tecchio

  3 jaar geleden
  Dat zijn dingen die gebeuren net zoals op een voetbalveld er een been gebroken kan worden of in een motorcross wedstrijd breuken gebeuren !
 1. Aardbeving verstoort rally in halve finale Acapulco, Zverev: “Hoop dat iedereen in orde is”
  Play
  Tennis

  Aardbeving verstoort rally in halve finale Acapulco, Zverev: “Hoop dat iedereen in orde is”

  De finale van het ATP-toernooi in Acapulco gaat tussen de nummers 1 en 2 van de plaatsingslijst, Stefanos Tsitsipas en Alexander Zverev. De Griekse nummer 5 van de wereldranglijst maakte in de halve finale een einde aan de zegereeks van de Italiaanse qualifier Lorenzo Musetti: 6-1 6-3. Zverev, zevende op de mondiale ranking, won op het Mexicaanse hardcourt het Duitse onderonsje met Dominik Köpfer: 6-4 7-6 (7/5).
 2. Club Brugge pakt na ruime zege in Gent uit met de verkoop van... blauw-zwarte badeendjes
  Club Brugge
  11

  Club Brugge pakt na ruime zege in Gent uit met de verkoop van... blauw-zwar­te badeendjes

  “Kwek, kwek, kwek”. Zo kondigt Club Brugge zijn recentste toevoeging aan het gamma van de fanshop aan. Fans van de landskampioen kunnen hun favoriete club nu meenemen tot in de badkuip, met dank aan de blauw-zwarte badeendjes die Club lanceerde. Of het toeval is dat blauw-zwart daar uitgerekend de dag na een klinkende 0-4-zege tegen AA Gent, door Club-supporters al eens omgedoopt tot ‘Buffalo, Buffalo, kwek, kwek, kwek’, mee uitpakt, laten we in het midden.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  15:58
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00