Niels en Valeska met dochtertje Alexine.
Volledig scherm
Niels en Valeska met dochtertje Alexine. © RV

Niels Albert kondigt huwelijk met Valeska Van Den Broecke aan

Time-Out“Ze zei ja”. Zo kondigt Niels Albert (34) op de sociale media aan dat hij straks in het huwelijksbootje stapt met zijn vriendin Valeska Van Den Broecke (33), de moeder van hun dochtertje van twee, Alexine. 

 1. Vertederende beelden: Thibaut Courtois en kindjes Adriana (5) en Nicolás (3) tonen hart voor dieren
  Time-out

  Vertederen­de beelden: Thibaut Courtois en kindjes Adriana (5) en Nicolás (3) tonen hart voor dieren

  Qualitytime gisteren voor Thibaut Courtois. De doelman van Real Madrid en de Rode Duivels trok er met zijn dochtertje Adriana (5) en zoontje Nicolás (3) een dagje op uit en het trio werd ook vergezeld door zus Valerie Courtois. Het gezelschap bracht een bezoek aan de zoo van Castellar de la Frontera en amuseerde zich daar kostelijk. Op Instagram postte de Limburger foto’s en filmpjes van hun ontmoeting met enkele leeuwenwelpjes, een aapje en een kleurrijke papegaai. Hij bedankte de dierentuin achteraf ook voor de gastvrijheid. “Bedankt om ons jullie werk te laten zien en om te tonen wat jullie allemaal doen voor deze dieren. Ga er eens langs, het is zeker de moeite”, raadde hij zijn volgers ook nog aan.
 1. Diego de ruimtevaarder: Maradona heeft zo z’n eigen manier om zich te wapenen tegen corona
  Play
  Time-out

  Diego de ruimtevaar­der: Maradona heeft zo z’n eigen manier om zich te wapenen tegen corona

  Wat later dan elders zijn ze na de coronacrisis ook in Argentinië weer aan het voetballen gegaan, maar de schrik voor het hardnekkige virus loert nog steeds om de hoek. Niet in het minst bij Diego Maradona, de 59-jarige coach van Gimnasia. Tijdens een oefenwedstrijd in San Lorenzo leek de Argentijnse voetballegende, net als zijn zoon Diego Fernando Maradona Ojeda (7) die hem flankeerde trouwens, wel op een of andere ruimtevaarder in de hoop gezond te blijven. Ook de handhygiëne stond volledig op punt bij ‘Pluisje’, die nu dus wél netjes alle regels respecteert. ‘t Is al anders geweest...
 2. KV Kortrijk, Chicago Bulls of zelfs NASDAQ: Messi doet niet alleen voetbalteams dromen
  Time-out

  KV Kortrijk, Chicago Bulls of zelfs NASDAQ: Messi doet niet alleen voetbal­teams dromen

  Nu Lionel Messi officieel zijn wens om te vertrekken heeft ingediend bij FC Barcelona, zijn er vele gegadigden die de Argentijn willen binnenhalen. Of, meer nog, die denken dat ze hem al binnen hebben. KV Kortrijk bijvoorbeeld, Racing Genk of het Braziliaanse Fluminense, maar het zijn niet alleen voetbalclubs die luidop dromen. Ook onder meer de Washington Wizards en de Chicago Bulls uit het basketbal, de Fresno Grizzlies uit het honkbal of zelfs het Repsol Honda uit de motorsport ‘mengen zich’ in de strijd om de prijsschutter. Het vreemdste verzoek moet dan weer dat van NASDAQ, één van de grootste Amerikaanse effectenbeurzen, geweest zijn.