Niels en Valeska met dochtertje Alexine.
Volledig scherm
Niels en Valeska met dochtertje Alexine. © RV

Niels Albert kondigt huwelijk met Valeska Van Den Broecke aan

Time-Out“Ze zei ja”. Zo kondigt Niels Albert (34) op de sociale media aan dat hij straks in het huwelijksbootje stapt met zijn vriendin Valeska Van Den Broecke (33), de moeder van hun dochtertje van twee, Alexine. 

 1. Spurs-aanwinst Vinicius houdt pijnlijke souvenirs over aan trainingen met Jan Vertonghen bij Benfica
  Time-Out

  Spurs-aan­winst Vinicius houdt pijnlijke souvenirs over aan trainingen met Jan Vertonghen bij Benfica

  Tottenham Hotspurs heeft er een nieuwe spits bij. De Braziliaanse aanvaller Carlos Vinicius (25) komt op uitleenbasis over van het Portugese Benfica. Daar trainde hij de afgelopen maanden samen met Ex-Tottenhamverdediger Jan Vertonghen. Dat die er op training stevig invliegt, is duidelijk. De Braziliaan toont aan de dokters enkele littekens op z'n been wanneer ze hem de vraag stellen of hij wel scheenlappen draagt: “Jan Vertonghen!”.
 2. Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup
  Play
  Antwerp

  Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup

  Didier Lamkel Zé blaast vandaag 24 kaarsjes uit en dat zal de Kameroener geweten hebben ook. Nadat hij afgelopen zondag voor de match tegen STVV nog uit de kern werd geweerd door Antwerp-coach Ivan Leko, traint hij sinds dinsdag opnieuw met de A-kern en na afloop van de oefensessie deze voormiddag werd hij door enkele ploegmaats getrakteerd. Op bloem, eieren en ketchup. Aboulaye Seck, Ava Dongo, Junior Pius, Martin Hongla en Dieumerci Mbokani kropen maar wat graag in de rol van ceremoniemeesters, bij de rest van zijn ploegmaats heeft de balorige flankaanvaller het blijkbaar definitief verkorven.