rv
Volledig scherm
© rv

Neymar bijt van zich af na ‘slechtste schwalbe uit zijn carrière’: “Stelletje mensen dat nooit tegen een bal getrapt heeft”

Time-OutDe Japan Tour van PSG hield gisteravond halt in Suita, waar de Parijse trots het opnam tegen Gamba Osaka. Dankzij goals van onder andere Neymar (2), Messi en Mbappé werd het 2-6, maar achteraf was er vooral veel te doen om een actie van eerstgenoemde. En die bijt intussen flink van zich af.

21 reacties

 • Yuri Colombi

  3 maanden geleden
  Die verdient een rolletje in Mooi en Medogeloos
 • Moniek Smets

  4 maanden geleden
  Gij zijt geen voetballer maar een comediant
 • Tom De Ketelaere

  4 maanden geleden
  Wie kan eigenlijk fan zijn van dergelijke bleters
 • glenn wouters

  4 maanden geleden
  Donker rood en enkele wedstrijden schorsen. Neymar of niet, zulke flauwekul kan je niet gebruiken op een veld.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Monique azaert : juist gezegd 👍
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.