.
Volledig scherm
. © Getty/photonews/rv

Naaktfoto's gelekt, donkere periode op sportief vlak, maar wel smoorverliefd: Lindsey Vonn over hectische romance met Tiger Woods

Time-outIn mei 2015 kwam er een einde aan de relatie tussen Lindsey Vonn (33) en Tiger Woods (42). De skikampioene en de golflegende zetten toen na bijna drie jaar een punt achter hun veelbesproken romance en in een interview met Sports Illustrated heeft Vonn nog eens teruggeblikt op de relatie. 

3 reacties

 • Eric De landtsheer

  5 jaar geleden
  Mag er zijn. Niks op tegen
 • philippe vander haeghen

  5 jaar geleden
  Waarom een atlete in hare bloten moet poseren snap ik niet goed.
 • x x

  5 jaar geleden
  Prachtige vrouw.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Antwerp-spelertjes met de auto naar training te brengen
  Time-Out
  3

  Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Ant­werp-spelertjes met de auto naar training te brengen

  Radja Nainggolan (34) zag deze week zijn avontuur bij Antwerp vroeger dan verwacht ten einde komen, maar de middenvelder heeft toch nog z'n diensten aangeboden bij de Great Old. Antwerp lanceerde op Instagram een zoektocht naar “sympathiserende chauffeurs" om de jonge spelertjes naar trainingen en terug naar huis te vervoeren. En wie voelde zich geroepen? Jawel, Radja Nainggolan. Een vette knipoog naar het rijverbod dat hij opgelegd kreeg voor rijden zonder geldig rijbewijs. Over zijn discipline is al veel inkt gevloeid, maar op zijn zelfrelativering valt niets aan te merken.
 1. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.