Met ronduit hilarische goal en bedenkelijke trap op ballenjongen keek iedereen weer naar Paul Gascoigne

Time-OutPaul Gascoigne (54) was zaterdag nog eens op een voetbalveld te zien en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Met een werkelijk dolkomisch doelpunt luisterde hij de wedstrijd ter ere van het 150-jarige bestaan van Glasgow Rangers op, maar voor het duel liet hij zich ook opmerken met een dubieuze actie. ‘Gazza’ ten voeten uit.

1 reactie

 • Marc Plucieniczak

  12 maanden geleden
  Gewoon prachtig, alleen spijtig van die baljongen hopelijk heeft hij zich niet bezeerd
 1. KIJK. Fase met Feyenoord-doelman in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?
  time-out
  12

  KIJK. Fase met Feyenoord-doel­man in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?

  Een actie van Feyenoord-doelman Justin Bijlow van afgelopen weekend tegen Twente gaat de wereld rond. In een poging om te voorkomen dat opponent Virgil Misidjan met een snelle ingooi kon profiteren van onoordeelkundig uitkomen van Bijlow, gooide de keeper met opzet een andere bal het veld in. Een enorm onsportieve actie volgens velen, geniaal volgens anderen.
 2. Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesgeluk met opnieuw Bruna na geruchten overspel
  1

  Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesge­luk met opnieuw Bruna na geruchten overspel

  Er zijn nog zekerheden wat betreft het liefdesleven van de zondag 31 jaar geworden Neymar. Het licht knippert haast constant. En het gaat steevast om brunettes die Bruna heten en vier jaar jonger zijn dan hem. Nadat de PSG-ster tussen 2012 en 2018 een aan-uit-relatie had met actrice Bruna Marquezine (27), is het nu de beurt aan Bruna Biancardi (27). De laatste statusupdate: opnieuw aan, nadat het koppel de verjaardag van Neymar samen vierde en enkele intieme foto’s deelde.
 1. Neymar scoort ook niet bij volleybaltweeling Alves: “Nadat hij bot ving bij mijn zus, wou hij ons beiden”
  1

  Neymar scoort ook niet bij volleybalt­wee­ling Alves: “Nadat hij bot ving bij mijn zus, wou hij ons beiden”

  Met 7,8 miljoen volgers op Instagram is de Braziliaanse Key Alves (23) de meest gevolgde volleybalster ter wereld. Toch achtte de Braziliaanse celebrity, ook actief op OnlyFans waar ze “tot vijftig keer meer verdient dan met volleybal”, het nog nodig om haar naam met die van Neymar te droppen in een amoureuze combinatie met haar al even opvallende tweelingzus Neyt. Maar scoren deed Neymar niet.