Links: Messi’s loft in Miami, rechts: Leo met zijn vrouw Antonella op de Dominicaanse Republiek.
Volledig scherm
Links: Messi’s loft in Miami, rechts: Leo met zijn vrouw Antonella op de Dominicaanse Republiek. © PN/instagram leomessi

Messi’s topzomer: genieten van zijn 6 miljoen euro dure luxeloft in Miami of op Dominicaanse, volgende week Barça?

Time-OutEen zomer smaakte zelden zoeter voor Lionel Messi (34). Nadat hij op 11 juli eindelijk de hoofdprijs afschoot met Argentinië en de Copa América won, ging het naar Miami (waar hij dit voorjaar een loft van 6 miljoen euro kocht) en de Dominicaanse Republiek. Gezinsgeluk met grote g. Zijn partner Antonella en de drie zoontjes Thiago, Mateo en Ciro steeds dichtbij. Nadat hij ook een princiepsovereenkomst met FC Barcelona bereikte over een nieuw contract, vrij van alle muizenissen in het hoofd. Nu zit hij nog op Ibiza, maar zien ze Leo volgende week weer in Camp Nou?

12 reacties

 • Joeri Hermans

  2 maanden geleden
  Nog steeds getrouwd met zijn jeugdliefde ook, kunnen vele andere niet zeggen. Getuigd van zijn eenvoud, zelfs als multimiljonair…
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Heeft ons al heel veel voetbalplezier gegeven dus het is hem ruimschoots gegund al die luxe. Hopelijk blijft hij bij Barcelona.
 • peter vermaelen

  2 maanden geleden
  Geld maakt zeker gelukkig, Iemand met 0€ op de rekening is absoluut ongelukkiger dan Messi. Iemand die 10 miljoen op de rekening heeft staan is volgens mij dan wel weer even gelukkig als iemand die 1 miljard op de rekening heeft staan.
 • kel reynders

  2 maanden geleden
  Verdiend. Geniet er van. Hij gunt ook anderen een deel v zijn geld
 • Jeroen DeBaere

  2 maanden geleden
  T is hem en zijn gezin gegund.
 1. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.