Kompany: "Nu drie kinderen, maar ik heb liever een even getal"

VideoHet gaat Vincent Kompany voorlopig voor de wind. De 'skipper' van Manchester City scoorde gisteren in de 3-0-zege tegen Chelsea al zijn tweede doelpunt van het nog prille seizoen en met de geboorte van zijn derde snuiter Caleb vlot het ook buiten de krijtlijnen. Hongerig als hij is, wil de kapitein van de 'Citizens' het voetballend als privé niet daarbij houden.

 1. Grappige blunder Benteke: te gretige Rode Duivel vergeet te knielen voor Black Lives Matter
  Play
  Premier League

  Grappige blunder Benteke: te gretige Rode Duivel vergeet te knielen voor Black Lives Matter

  Oeps. Christian Benteke en de Zuid-Koreaan Heung Ming-Son zorgden zondagnamiddag voor een grappige start van de Londense derby tussen Crystal Palace en Tottenham. Voor het eerst dit seizoen zaten er opnieuw fans in Selhurst Park (2.000 toeschouwers) en dat zorgde bij een gretige Christian Benteke blijkbaar voor een forse opstoot van adrenaline. Toen scheidsrechter Kevin Friend blies, was de Rode Duivel het Premier League-protocol even vergeten dat er daar nog steeds eerst een minuutje geknield wordt als steunbetuiging voor de Black Lives Matter-campagne. Hij zette meteen een spurtje op de helft van de Spurs, tot verrassing van Son die meteen achter Benteke aanging. De twee hadden snel hun misser door en knielden dan toch maar vlug, al moest Benteke eerst nog even de terugtocht richting eigen helft inzetten. De partij eindigde op 1-1.
 2. Swingend City en scorende Kompany sturen Chelsea met kater naar Londen (3-0)
  Update

  Swingend City en scorende Kompany sturen Chelsea met kater naar Londen (3-0)

  Een zelden geziene explosie van vreugde was het toen de kopbal van uitblinker Vincent Kompany na 78 minuten tegen de touwen plofte. De kapitein vierde als een uitgelaten kind. Een schitterend beeld in een al even schitterende topper Manchester City-Chelsea. De Citizens waren heer en meester en lieten enkel in het vierde en vijfde kwartier even het gaspedaal los. 3-0, na goals van Agüero, Kompany en Fernandinho. Voor José Mourinho en een bedrijvige Eden Hazard een serieuze oorveeg. Thibaut Courtois was er door schorsing niet bij. Zijn vervanger Asmir Begovic keepte uitstekend. Jason Denayer, de vierde Belg, haalde deze keer de selectie niet.
 1. Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?
  Play

  Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?

 2. John Van den Brom: "We namen meteen het initiatief"
  Play
  Croky Cup

  John Van den Brom: "We namen meteen het initiatief"