Roman Abramovich.
Volledig scherm
Roman Abramovich. © REUTERS

Kocht Abramovich Chelsea op bevel van Poetin? Russische miljardair ontkent beweringen van Britse schrijfster en dient klacht in

Buitenlands voetbalKocht Roman Abramovich voetbalclub Chelsea omdat Russisch president Vladimir Poetin hem dat opdroeg? Dat valt althans te lezen in het boek ‘Putin’s People’. Maar volgens de Russische eigenaar van de Londense club is daar niets van aan. Hij klaagt de uitgeverij van het boek dan ook aan wegens smaad.  

1 reactie

 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Zo zit justitie dus in elkaar: hebben ze geld genoeg om te winnen tegen iemand met meer geld? De vraag is dus niet of ze gelijk hebben.
 1. Zlatan scheurt over circuit met F1-piloten Leclerc en Sainz: “Ze noemen mij wel eens de Ferrari van het voetbal”
  Play
  Time-out

  Zlatan scheurt over circuit met F1-piloten Leclerc en Sainz: “Ze noemen mij wel eens de Ferrari van het voetbal”

  Een dagje asfalt in plaats van gras. Zlatan Ibrahimovic (40) heeft een bezoekje gebracht aan de vermaarde Ferrari-fabriek in Maranello. Voor een rondleiding, maar toch vooral om de honderden pk’s - in z’n gekende stijl - zélf uit te testen. Zlatan is dol op Ferrari. Charles Leclerc en Carlos Sainz, die in Bahrein voor een één-tweetje zorgden, leerden de Zweed de kneepjes van het vak.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.