Cody Garbrandt bleef met rode (en pijnlijke) kaken achter na zijn clash met Jean-Claude Van Damme.
Volledig scherm
Cody Garbrandt bleef met rode (en pijnlijke) kaken achter na zijn clash met Jean-Claude Van Damme. © Rv/getty

Jean-Claude Van Damme kan het ook op zijn 57ste nog (dat zal stoere MMA'er als eerste bevestigen na deze pijnlijke scène)

Time-out57 is hij in tussen, maar Jean-Claude Van Damme kan het nog altijd. Vraag dat maar aan de bekende MMA'er Cody Garbrandt. De 26-jarige Amerikaan genoot van wat vrije tijd nadat hij zijn UFC-titel bij de bantamgewichten heeft verloren aan TJ Dillashaw en  ‘The Muscles from Brussels’ nodigde hem uit om eens samen te trainen. Maar die training verliep niet helemaal volgens plan.

22 reacties

 • Curd Wuestenberg

  5 jaar geleden
  Pijnlijke schreeuw? Tanden verloren? Dan toch niet in dit filmpje...
 • Jeroen Delft

  5 jaar geleden
  Het is makkelijk om iemand neer te meppen die zich in een kwetsbare positie bevindt, namelijk sparringpartner, alleen maar om je ego op te vijzelen. Volgt er een rematch, kan Vandamme zijn eigen begrafenis betalen,denk ik. Zeer onsportief.
 • Chris Fabel

  5 jaar geleden
  Als je sport en zeker bij gevechtssporten kan je altijd gekwetst geraken. Van Damme deed dit niet opzettelijk (let op de niet zo snelle uitvoering van de trap) en gaat zich vervolgens onmiddellijk excuseren in tegenstelling met de kleingeestige en natrappende houding van Garbrandt. Van Damme is wereldberoemd en het getuigt van klasse dat hij zijn fairplay-houding heeft bewaard.
 • mike dobbels

  5 jaar geleden
  Vandamme is de maks...
 • klint woods

  5 jaar geleden
  Mijnheer Garbrandt ongelukken gebeuren of je nu profesioneel bent of niet. Het eert een persoon als die excuses aanneemt maar blijkbaar bent U een haatdragend persoon. Het is niet dat je nog geen klop heb gehad he. Zie foto er naast. Maar waarschijnlijk niet van een 57 jarige. Dus wat een afgang!!