.
Volledig scherm
. © Instagram/YouTube

Instagrammodellen tonen borsten tijdens World Series “voor goed doel”. In ‘achter de schermen’-video laten ze zien hoe ze te werk gingen

Time-outDoor een 7-1-overwinning tegen de Washington Nationals in de vijfde wedstrijd van de World Series baseball, zijn de Houston Astros nog één overwinning verwijderd van de eindzege. Maar na afloop van die vijfde confrontatie, werd er over meer gesproken dan het sportieve alleen.

4 reacties

 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  Blote borsten, ja, en dan?
 • Willy De Gieter

  2 jaar geleden
  Groot gelijk Melanie. Daar zit ook niemand op te wachten.
 • Freddy Demey

  2 jaar geleden
  Groot gelijk Melanie
 • Melanie Van den broeck

  2 jaar geleden
  Ciliconen borsten wat is daar nu aan te zien ronde ballen zijn ze daar dier op . Ik ben fier op mijn echte borsten . Zou ze aan niemand laten zien .
 1. DUIVELSE DILEMMA’S. “Mag ik een joker?” Kiest Romelu Lukaku voor Inter of Chelsea? En keert hij ooit terug naar Anderlecht?
  Play
  Rode Duivels
  9

  DUIVELSE DILEMMA’S. “Mag ik een joker?” Kiest Romelu Lukaku voor Inter of Chelsea? En keert hij ooit terug naar Anderlecht?

  Tijdens het komende EK leggen wij de Rode Duivels op de rooster in de reeks ‘Duivelse Dilemma’s’. Vandaag bijt Romelu Lukaku de spits af. Onze spits krijgt tien aartsmoeilijke keuzes voorgeschoteld. Vond hij de WK-match tegen de VS of tegen Japan de mooiste? Heeft ‘Big Rom’ het meer voor Drogba of Maradona? En speelt hij liever op de PlayStation of geeft hij de voorkeur aan een film? De goudeerlijke antwoorden van Romelu Lukaku ontdek je in bovenstaande video.