In twee weken al 60 miljoen Panini-stickers verkocht

VideoAmper twee weken na de lancering van het Panini WK-album hebben Belgische kinderen al 60 miljoen voetbalstickers gekocht. Over dubbels hoeven ze zich alvast minder zorgen te maken, want ruilen kan voortaan ook digitaal.

 1. Dessers krijgt speciaal shirt van Feyenoord: “Kán ik nog veranderen?”
  Play
  Time-out

  Dessers krijgt speciaal shirt van Feyenoord: “Kán ik nog veranderen?”

  Bij ons hebben we ‘Mazzu-time’, in Nederland raakt ‘Dessers-time’ stilaan ingeburgerd. Cyriel Dessers, door Racing Genk uitgeleend aan Feyenoord, heeft er de laatste tijd een patent op belangrijke goals in de toegevoegde tijd. De spits maakte dit seizoen vier goals in de Eredivisie en vier keer maakte hij de goal in de 92ste minuut als invaller. Een krankzinnige statistiek, zo vinden ze duidelijk ook bij Feyenoord. De Rotterdammers gaven Dessers immers een speciaal shirt, met rugnummer 92 (normaal speelt hij met 33). “Kán ik tijdens het seizoen nog van nummer veranderen?”, lacht hij in bovenstaande video.
 2. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.