De Bruyne met zijn gezin op vakantie op Ibiza.
Volledig scherm
De Bruyne met zijn gezin op vakantie op Ibiza. © IMP Features

IN BEELD. Kevin De Bruyne en gezin gespot op strand en boot net voor Ibiza

TIME-OUTKevin De Bruyne geniet momenteel samen met vrouw Michèle en kindjes Mason Milian, Rome en Suri van een deugddoende strandvakantie op Ibiza. En dat is ook de lens van de paparazzi niet ontgaan. Zij spotten het gezin-De Bruyne met vrienden op het strand aan de bekende beachclub El Chiringuito, een hotspot op Ibiza voor beroemdheden. Uitrusten op de loungezetels, spelen met de kinderen en een frisse duik in het zeewater horen daar uiteraard bij. 

10 reacties

 • Antoon Lauwers

  2 weken geleden
  Kan die dik betaalde voetballer nooit eens lachen?
 • Stefaan Doumen

  2 weken geleden
  Precies tegen zijn goesting op reis ! Ja wat wil je, hij moet al zoveel reizen om tegen den bal te sjotten !
 • Stevie Peeters

  2 weken geleden
  Smeer je maar goed in Kevin!
 • bryan de ceuster

  2 weken geleden
  Danny Fransen: Geen Gouden Bal? Wie zou hem anders winnen dit jaar dan? Volgens mij staat Kevin nog steeds met stip op 1 als kandidaat winnaar.
 • jean-pierre dermaut

  2 weken geleden
  De voorbereiding van het WK .Daar zullen ze terug alles winnen .......als ze er geraken . Ik heb niets tegen Debruyne , hij heeft rust verdiend ,maar alleen door zijn prestatie in de Engelse competitie .Hij moet hier met de duiveltjes optreden met een hoop klungelaars .
 1. Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes
  Time-out
  31

  Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes

  Na een lange revalidatie en het EK geniet ook Axel Witsel van een welverdiende vakantie. De Rode Duivel doet dat met zijn gezin in Cannes aan de Franse zuidkust. In mei werd de middenvelder van Borussia Dortmund voor de derde keer vader - zijn zoontje Aydji is intussen ruim twee maanden oud. Hij reisde net als dochtertje Maï-Li (6) mee naar Cannes, wat wellicht ook het geval is voor zijn andere dochter Evy (4).