Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Hint Mayweather op kooigevecht tegen McGregor? Ier pakt dan weer uit met tweet die weinig aan de verbeelding overlaat

Time-outKomt er dan toch nog een gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor? De Amerikaan stuurde gisteravond een filmpje de wereld in, waarin hij vol vertrouwen in de octagon stapte. De Ier kon de tweet wel smaken: “Hahahaha heel goed. Doe zo voort.”

8 reacties

 • Tang Lung

  5 jaar geleden
  Mayweather met de lichtste handschoenen 4oz hmmm mc greggor wordt uit de octagon geluncht ipv 4punch combo gaat hij minimum 6 tot 8 punch combos moeten incasseren
 • Wouter Van de Walle

  5 jaar geleden
  Yves Van Rossem, wil u wel eens bezig zien tegen die gepensioneerde bokser :D
 • Sjonny Martero

  5 jaar geleden
  Vechten in een ander discipline in het voordeel van de ene? Laat hem eens vechten tegen Mayweather in elk zijn discipline? Het zal een ander wedstrijd worden. En Mayweather? Blijft niets meer van over.
 • Glen Dewit

  5 jaar geleden
  Yves, diene "sukkel" mept dat omhooggevallen boxertje in 1 ronde k.o. als het een mma gevecht word.... Met weglopen win je helaas geen punten Mayfeather.
 • SAM Bedfort

  5 jaar geleden
  Kansloos tot in de tiende ronde? Dat meen je toch niet? in de octagon houdt Floyd het geen 29 minuten vol. Zelfs geen 2 minuten.
 1. Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Antwerp-spelertjes met de auto naar training te brengen
  Time-Out
  3

  Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Ant­werp-spelertjes met de auto naar training te brengen

  Radja Nainggolan (34) zag deze week zijn avontuur bij Antwerp vroeger dan verwacht ten einde komen, maar de middenvelder heeft toch nog z'n diensten aangeboden bij de Great Old. Antwerp lanceerde op Instagram een zoektocht naar “sympathiserende chauffeurs" om de jonge spelertjes naar trainingen en terug naar huis te vervoeren. En wie voelde zich geroepen? Jawel, Radja Nainggolan. Een vette knipoog naar het rijverbod dat hij opgelegd kreeg voor rijden zonder geldig rijbewijs. Over zijn discipline is al veel inkt gevloeid, maar op zijn zelfrelativering valt niets aan te merken.
 2. Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  In de octagon blijft het wachten op actie van Conor McGregor (34), maar op de fiets verricht de Ier wel nog straffe stoten. Toen hij tijdens een trainingsrit aan hoge snelheid werd aangereden, kon hij een beroep doen op zijn vaardigheden als kooivechter om ‘goed te vallen’. ‘The Notorious' hield er alleen een snee in zijn rechterbil aan over. McGregor: “Bedankt God. Het was nog niet mijn tijd.”