Zlatan Ibrahimovic heeft een enorme leeuw op zijn rug getattoeëerd.
Volledig scherm
Zlatan Ibrahimovic heeft een enorme leeuw op zijn rug getattoeëerd. © Photo news/RV

“Hij is een ellendige lafaard die toegeeft aan zijn gewelddadige trekjes”: Zlatan onder vuur nadat hij leeuw doodde en die nadien als pronkstuk wou

Time-outZlatan Ibrahimovic heeft zich de woede van dierenliefhebbers overal ter wereld op de hals gehaald. De reden: Zweedse media claimen dat de 39-jarige spits van AC Milan in 2011 een leeuw zou hebben doodgeschoten in Zuid-Afrika. En intussen heeft ook dierenrechtenorganisatie PETA al snoeihard uitgehaald naar de flamboyante aanvaller. 

16 reacties

 • ARTHUR WITSEL

  6 dagen geleden
  heb die man nooit moeten hebben en, indien dit waar is ,weet ik waarom
 • Guido Cerrens

  1 week geleden
  Dit dier had geen enkele kans om zich te verdedigen, spijtig genoeg,wat een lafaard omhoog gevallen nietsnut Cerrens Guido
 • Gino Denil

  1 week geleden
  Het is iets zoals hier gekweekte tamme fazanten uitzetten en afschieten. Dat het bij leeuwen ook nog om een mooie diersoort gaat die met uitsterven bedreigd wordt maakt het nog erger. Als je dat doet ben je geen man maar een zielenpoot.
 • wim rooyakkers

  1 week geleden
  Top voetballers verdienen geld als water,en vaak weten ze van gekkigheid niet meer wat ze doen,en ze worden dan nog op handen gedragen door hun fans.
 • Jeroen Beckers

  1 week geleden
  Hij mag dan een uitstekende voetballer zijn, hij blijft toch vooral een zeer arrogante figuur en alles behalve een "mooi" mens.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne