Heeft u al kleren gekocht van Dennis Praet?

Achter de sierlijke voetballer Dennis Praet schuilt een modebewuste kerel. Zo heeft hij samen met enkele vrienden een kledinglijn uit de grond gestampt, die al meer dan een jaar lang draait: DYJCODE - spreek uit 'die-why-jay-code'. Zijn rugnummer 10 is daarbij een inspiratiebron.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Anderlechtpanel over Praet: "Hij mag proeven van Rode Duivels"

  Anderlecht­pa­nel over Praet: "Hij mag proeven van Rode Duivels"

  Wie voelde woensdagavond niet mee met Dennis Praet? De held tegen Arsenal vroeg in de slotfase bij een 1-0-stand zijn vervanging aan, waarna de match in vijf minuten kantelde en Anderlecht met 1-2 verloor. De prestatie en wissel van Praet bieden stof tot nakaarten. Een deskundig Anderlechtpanel, met ex-coach Aimé Anthuenis en ex-spelers Gilles Van Binst en Paul Van Himst, beantwoordt vandaag in Het Laatste Nieuws onder meer de vraag of Praet een plaatsje bij de Rode Duivels verdient.