Heeft u al kleren gekocht van Dennis Praet?

Achter de sierlijke voetballer Dennis Praet schuilt een modebewuste kerel. Zo heeft hij samen met enkele vrienden een kledinglijn uit de grond gestampt, die al meer dan een jaar lang draait: DYJCODE - spreek uit 'die-why-jay-code'. Zijn rugnummer 10 is daarbij een inspiratiebron.

 1. “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi
  Ligue 1
  1

  “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi

  PSG, de club waar het nooit rustig is. Een trainer die velen al bij Manchester United zien, de beste speler die straks naar Real zou gaan, de absolute ster die er moeilijk aardt - zelfs het vrouwenteam weet Pochettino, Mbappé of Messi in de schaduw te zetten, zie het verkwikkende verhaal rond de vermeende aanval van Hamraoui op ploegmaat Diallo. En dan is er nog de constante stroom aan verhalen rond de explosieve relatie tussen spits Mauro Icardi (28) en zijn vrouw annex makelaar, Wanda Nara (34). Inmiddels weer samen nadat ze vorige maand nog (even) uit elkaar waren. In Parijs zijn ze de spits, die door de crisis enkele matchen miste, stilaan liever kwijt dan rijk.
 2. Anderlechtpanel over Praet: "Hij mag proeven van Rode Duivels"

  Anderlecht­pa­nel over Praet: "Hij mag proeven van Rode Duivels"

  Wie voelde woensdagavond niet mee met Dennis Praet? De held tegen Arsenal vroeg in de slotfase bij een 1-0-stand zijn vervanging aan, waarna de match in vijf minuten kantelde en Anderlecht met 1-2 verloor. De prestatie en wissel van Praet bieden stof tot nakaarten. Een deskundig Anderlechtpanel, met ex-coach Aimé Anthuenis en ex-spelers Gilles Van Binst en Paul Van Himst, beantwoordt vandaag in Het Laatste Nieuws onder meer de vraag of Praet een plaatsje bij de Rode Duivels verdient.
 1. Zoveel meer dan een meesterhelper: Tim Declerq behaalt universitair diploma
  Wielrennen
  25

  Zoveel meer dan een meesterhel­per: Tim Declerq behaalt universi­tair diploma

  Tim Declercq kan heel wat meer dan louter met de fiets rijden. Hij heeft er misschien dan wel 14 jaar over gedaan, maar vanochtend deelde de 32-jarige meesterhelper van Deceuninck - Quick.Step een foto op sociale media waaruit blijkt dat hij met grote onderscheiding zijn universitair masterdiploma heeft behaald in LO & bewegingswetenschappen. “Iedereen weet dat ik niet de snelste sprinter ben, dus heeft het me 30 jaar gekost om mijn academische carrière af te werken. Omdat mijn verdunde haarlijn niet zichtbaar is op de foto zou ik kunnen zeggen dat dat mij eeuwing jong heeft gehouden, maar da’s enkel in mijn binnenste zo", klonk het onder meer in het bijschrift.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.