Volledig scherm
© Instagram Kingbach

Hamilton pronkt met peperdure bolide, maar of ze daar bij Mercedes zo blij mee zullen zijn?

Time-outIn een bolide van Mercedes wereldkampioen, maar in het dagelijkse leven rondtoerend in een sportwagen van de grote concurrent. Lewis Hamilton houdt werk en privé duidelijk gescheiden. Slechts 499 stuks zijn er van de Ferrari LaFerrari, maar toch heeft de Britse snelheidsduivel een gepersonaliseerd exemplaar in de garage staan. 

5 reacties

 • John Betton

  3 jaar geleden
  En Vettel heeft een mercedes staan. Als je F1 een beetje deftig volgt, zou je weten dat er geen haan is die er naar kraait.
 • Ramon Simon

  3 jaar geleden
  Lewis kan elke sportwagen kopen die op de markt komt. En waarom niet? Een Ferrari blijft een Ferrari, is zelfs een investering. Voor ons blijft het dromen om met zo'n machine mogen rond te rijden.
 • Jan Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Stampt hem buiten, laat hem met Ferrari verder boeren.
 • Andre Perneel

  3 jaar geleden
  Hij zoekt de gulden middenweg,dus iedereen tevreden . Hopelijk is hij zelf ook tevreden ,who knows ? Slimme zakenmensen !
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Is natuurlijk respectloos tegen over Mercedes en dat van privé en werk is gescheiden is natuurlijk gezever om zijn handeling goed te praten. Mercedes de beste race-wagen en ze laten hem jaren wereld kampioen worden en dan flikt hij zo iets, onmiddellijk buiten dat zou Mercedes moeten doen en dat hij dan ook maar bij Ferrari gaat rijden.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"