“Grenzen verleggen doe je ook tijdens je verlof”: Sven Nys doet volgers versteld staan met straffe oefening van Thibau

 1. Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen
  Play
  FC Barcelona

  Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen

  ‘t Zijn bange dagen voor de aanhang van FC Barcelona, nu Lionel Messi na een seizoen zonder prijzen heeft aangegeven de Spaanse grootmacht te willen verlaten. In en rond Camp Nou heerste er vooral gisteravond chaos door de boze fans die het stadioncomplex wilden betreden om het ontslag van voorzitter Bartomeu te eisen, maar anderen uitten hun emoties dan weer op een andere manier. De man die de hoofdrol speelt in bovenstaand filmpje, bijvoorbeeld: hij knielt en huilt, met het shirt van zijn grote idool in de hand. “Nee! Deze dag hoefde niet te komen! Dit hoeft zo niet te eindigen, Bartomeu!”, schreeuwt hij het uit.
 2. Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup
  Play
  Antwerp

  Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup

  Didier Lamkel Zé blaast vandaag 24 kaarsjes uit en dat zal de Kameroener geweten hebben ook. Nadat hij afgelopen zondag voor de match tegen STVV nog uit de kern werd geweerd door Antwerp-coach Ivan Leko, traint hij sinds dinsdag opnieuw met de A-kern en na afloop van de oefensessie deze voormiddag werd hij door enkele ploegmaats getrakteerd. Op bloem, eieren en ketchup. Aboulaye Seck, Ava Dongo, Junior Pius, Martin Hongla en Dieumerci Mbokani kropen maar wat graag in de rol van ceremoniemeesters, bij de rest van zijn ploegmaats heeft de balorige flankaanvaller het blijkbaar definitief verkorven.
 3. Vertederende beelden: Thibaut Courtois en kindjes Adriana (5) en Nicolás (3) tonen hart voor dieren
  Time-out

  Vertederen­de beelden: Thibaut Courtois en kindjes Adriana (5) en Nicolás (3) tonen hart voor dieren

  Qualitytime gisteren voor Thibaut Courtois. De doelman van Real Madrid en de Rode Duivels trok er met zijn dochtertje Adriana (5) en zoontje Nicolás (3) een dagje op uit en het trio werd ook vergezeld door zus Valerie Courtois. Het gezelschap bracht een bezoek aan de zoo van Castellar de la Frontera en amuseerde zich daar kostelijk. Op Instagram postte de Limburger foto’s en filmpjes van hun ontmoeting met enkele leeuwenwelpjes, een aapje en een kleurrijke papegaai. Hij bedankte de dierentuin achteraf ook voor de gastvrijheid. “Bedankt om ons jullie werk te laten zien en om te tonen wat jullie allemaal doen voor deze dieren. Ga er eens langs, het is zeker de moeite”, raadde hij zijn volgers ook nog aan.