Hazard - Ryan
Volledig scherm
Hazard - Ryan © Photonews - AFP

Grappende Mathew Ryan haalt opgelucht adem nu Eden Hazard vertrekt naar Real: “Blij dat hij het afbolt”

Time-outEden Hazard is duidelijk niet de enige die opgetogen is met zijn transfer naar Real Madrid. Ook Brighton & Hove Albion-doelman Mathew Ryan prijst zich gelukkig nu zijn kwelduivel naar Spanje trekt. “Ik denk dat ik geen enkel schot van Hazard heb kunnen tegenhouden”, lacht de ex-keeper van Club Brugge en Racing Genk. 

 1. Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup
  Play
  Antwerp

  Lamkel Zé is jarig en dat zal hij geweten hebben: maats trakteren hem op bloem, eieren en ketchup

  Didier Lamkel Zé blaast vandaag 24 kaarsjes uit en dat zal de Kameroener geweten hebben ook. Nadat hij afgelopen zondag voor de match tegen STVV nog uit de kern werd geweerd door Antwerp-coach Ivan Leko, traint hij sinds dinsdag opnieuw met de A-kern en na afloop van de oefensessie deze voormiddag werd hij door enkele ploegmaats getrakteerd. Op bloem, eieren en ketchup. Aboulaye Seck, Ava Dongo, Junior Pius, Martin Hongla en Dieumerci Mbokani kropen maar wat graag in de rol van ceremoniemeesters, bij de rest van zijn ploegmaats heeft de balorige flankaanvaller het blijkbaar definitief verkorven.
 2. Hij die ooit de ‘nieuwe Pelé’ werd genoemd, breit er dan toch nog een vervolg aan: Zweedse derdeklasser wordt al zijn vijftiende werkgever
  Time-out

  Hij die ooit de ‘nieuwe Pelé’ werd genoemd, breit er dan toch nog een vervolg aan: Zweedse derdeklas­ser wordt al zijn vijftiende werkgever

  Doet de naam Freddy Adu nog een belletje rinkelen? De Ghanese Amerikaan ondertekende net geen 17 jaar geleden als jongste voetballer ooit een profcontract. ‘De nieuwe Pelé’, werd hij zelfs genoemd. ‘t Bleken hoge verwachtingen die hij nooit zou inlossen. Twee jaar terug leek hij het bestaan als voetballer te hebben ingeruild voor dat van (jeugd)coach, maar ‘t is op die manier dat het opnieuw begon te kriebelen. Met een nieuw avontuur bij Österlen FF, in de Zweedse derde klasse, als gevolg.