Serena Williams en Naomi Osaka op het Met Gala.
Volledig scherm
Serena Williams en Naomi Osaka op het Met Gala. © Met Gala

Geslaagd of overdreven? Serena Williams en Naomi Osaka pronken in extravagante outfits op Met Gala

Time-outDe outfits gaan zelden meer in het oog springen dan op het Amerikaanse Met Gala. Heel wat grote namen liepen in New York over de rode loper in de meest opvallende outfits, om jonge ontwerpers in de spotlights te zetten. Ook tennissters Serena Williams en Naomi Osaka - de twee best betaalde vrouwelijke atletes ter wereld - vielen op.

6 reacties

 • Fred Kijzer

  1 maand geleden
  Potsierlijk is het juiste woord.
 • Koen Bouciqué

  1 maand geleden
  Behalve bij Fernandez is elegantie ver te zoeken. Enfin, belachelijk of niet: zolang je maar opvalt.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Het bal der onnozelaars
 • Ronny Onraedt

  1 maand geleden
  De ideale entourage om te zorgen voor je mentale rust Naomi Osaka.
 • fluit johan

  1 maand geleden
  Osaka... liggen bleiten voor de sportpers, maar voor de show kan het wel. DEUH
 1. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.
 1. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.