“Gaan we praten of voetballen?”: Ibrahimovic toont eerste beelden van zijn verfilmde biografie ‘Ik ben Zlatan’

1 reactie

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Biografische films over topsporters zitten in de lift. Heb deze week the movie gezien over Björn Borg (2017). Zeer toffe film, uitstekende acteerprestaties. Een schitterende casting want de gelijkenis is treffend. Ik kijk dus al uit naar deze film. Topsporters zijn soms arrogant, maar dat is o zo charmant, vind ik.
 1. Sjeik Mansour gunt zich na titel Man City een cadeau:
‘Blue’, een superjacht dat 600.000 euro kost... om vol te tanken
  Time-Out
  13

  Sjeik Mansour gunt zich na titel Man City een cadeau: ‘Blue’, een superjacht dat 600.000 euro kost... om vol te tanken

  Zou Kevin De Bruyne er eens op audiëntie mogen? Na de gewonnen landstitel met Manchester City heeft eigenaar Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan (51), voor de vrienden Sjeik Mansour, zich bij wijze van cadeau op een nieuw speeltje getrakteerd. De ‘Blue’, een uniek luxueuze jacht zo groot dat die maar net het Etihad Stadium, het stadion van City met een capaciteit van 55.000 toeschouwers, in zou kunnen. De kostprijs is navenant: 600 miljoen euro, het duurste ooit.
 2. 300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club
  Time-Out
  4

  300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club

  En plots zit je in hetzelfde zwembad als Cristiano Ronaldo. Hoewel hij thuis alle sportinfrastructuur en herstelmateriaal voor handen heeft, heeft de Portugese wereldster zich aangesloten bij een lokale sportschool, die ook dienst doet als ontspannings- en herstelcentrum. Ronaldo’s favoriete ruimte? De cryosauna, waar je blootgesteld wordt aan temperaturen tot -130 graden Celsius.