Links: Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo verwachten een tweeling.
Rechts: het koppel en Cristiano Junior (11) in hun privéjet.
Volledig scherm
Links: Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo verwachten een tweeling. Rechts: het koppel en Cristiano Junior (11) in hun privéjet. © Social

En of relatie met Ronaldo het leven van Georgina Rodriguez veranderde: van ‘alimentatie’ van 100.000 euro tot eigen Netflix-reeks

Time-OutGeorgina Rodriguez (28) krijgt van Cristiano Ronaldo (37) tot 100.000 euro per maand, stelt het Spaanse medium ‘Telecinco’. Onder meer als bedanking voor de zorg voor de kinderen. Peanuts voor de ster van Manchester United en intussen ook voor ‘Gio’ zelf. Maar dat was het lang niet altijd. Haar sprookjesachtige ontmoeting met ‘CR7' veranderde het leven van Rodriguez drastisch, toont ook ‘Soy Georgina’ - haar eigen Netflix-reeks.

19 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Geld maak het leven niet altijd gelukkiger maar wel gemakkelijker .
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Zeventien Euro per uur als au pair ?? Keep on dreaming. Het loon van een goede bouwvakker is maar negentien Euro, bruto !!!! Twaalf Euro netto. In België !
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Alleen op de kindjes passen ! Vergeet het !
 • Freddie Lamers

  2 jaar geleden
  Die van mij kost maar 1000 € per maand, en ze doet precies hetzelfde als wat zij doet.
 • lieven philips

  2 jaar geleden
  Alweer een plastieken vrouw
 1. “Respect, oude man, je bent zelf 75": zus Cristiano Ronaldo haalt uit naar Florentino Pérez nadat die niet happig is om haar broer terug te halen
  Play
  Buitenlands voetbal
  5

  “Respect, oude man, je bent zelf 75": zus Cristiano Ronaldo haalt uit naar Florentino Pérez nadat die niet happig is om haar broer terug te halen

  Wie aan ‘kleine’ broer Cristiano (37) raakt, raakt aan zus Katia (44). De zus van CR7 kon er niet mee lachen dat Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez, voormalige werkgever van Ronaldo, de suggestie om de Portugees terug naar Madrid te halen ietwat smalend wegwuifde. Katia sneerde dan maar op Instagram richting Pérez.
 2. BINNENKIJKEN. In dit karaktervolle hotel bereiden Courtois en Hazard zich voor op finale Champions League (maar een glimp van hen opvangen zit er niet in)
  Time-out
  5

  In dit karakter­vol­le hotel bereiden Courtois en Hazard zich voor op finale Champions League (maar een glimp van hen opvangen zit er niet in)

  Real Madrid speelt op 28 mei in Parijs de Champions Leaguefinale tegen Liverpool en laat daarbij niets aan het toeval over. Courtois, Hazard en co. vertoeven drie dagen in L’Auberge du Jeu de Paume. Een vijfsterrenhotel waar rust, natuur en geschiedenis centraal staan en niets ontbreekt. Pottenkijkers zijn niet welkom: de Koninklijke heeft het hele etablissement afgehuurd.
 3. De fascinerende geheimen achter de kopbalspecialist in Ronaldo: “Op mijn elfde zeiden ze dat ik geen spieren had”

  De fascineren­de geheimen achter de kopbalspe­ci­a­list in Ronaldo: “Op mijn elfde zeiden ze dat ik geen spieren had”

  “Hij had geel moeten krijgen omdat hij te hoog sprong”, was de reactie van Massimo Ferrero, excentrieke voorzitter van Sampdoria. Cristiano Ronaldo had even daarvoor alle wetten van de zwaartekracht getart met een fabuleuze kopbalgoal. In de nadagen van zijn carrière heeft Ronaldo zich steeds meer ontwikkeld tot kopbalspecialist. Niet verwonderlijk, gezien zijn trainings- en leefregime. De geheimen achter ‘Air Ronaldo’s’ ongeziene ‘hang time’, waar zelfs NBA-spelers jaloers op zijn.