Romelu Lukaku in het promofilmpje
Volledig scherm
Romelu Lukaku in het promofilmpje © Beyond Meat

Eerst het spel, dan de veggieworst: reclamefilmpje met Lukaku zorgt voor nodige hilariteit

Time-outEen nieuwe reclamecampagne met Romelu Lukaku gaat over de tongen. De Rode Duivel is het nieuwe gezicht van Beyond Meat, een merk dat vleesvervangers produceert. 

5 reacties

 • Els Martin

  1 jaar geleden
  Als hij een bal probeert te controleren moet ik even hard lachen
 • Gilbert Braem

  1 jaar geleden
  Moet die fake brol niet hebben. Geef mij maar echt vlees.
 • Kristof Breskens

  1 jaar geleden
  Goede overstap wanneer het betaald voetbal te hoog gegrepen is...
 • Youri Verstraete

  1 jaar geleden
  Zijn spel die hij op de grasmat vertoont samen met het verkozen worden tot beste Belg in het buitenland is veel hilarischer.
 • Jean Eeckelaers

  1 jaar geleden
  Kan hij beter dan voetballen, houden zo
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.