AP
Volledig scherm
© AP

Een pretpark vol cannabis en een school voor wie zelf aan de slag wil: Mike Tyson heeft bijzondere plannen

Time-outMike Tyson heeft een nieuwe droom. De voormalige wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten staat op het punt om in Californië een ranch van maar liefst 40 hectare neer te poten. Niet om een kudde koeien of schapen op te zetten, wel om recreatieve cannabis te verbouwen. Bovendien voorziet de Amerikaan een school waar iedereen de kneepjes van het vak kan leren. 

2 reacties

 • Joery Goubert

  5 jaar geleden
  Dacht dat hij geen centen meer had.
 • michael compernolle

  5 jaar geleden
  Slim van je en nu nog in België !!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Antwerp-spelertjes met de auto naar training te brengen
  Time-Out
  3

  Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Ant­werp-spelertjes met de auto naar training te brengen

  Radja Nainggolan (34) zag deze week zijn avontuur bij Antwerp vroeger dan verwacht ten einde komen, maar de middenvelder heeft toch nog z'n diensten aangeboden bij de Great Old. Antwerp lanceerde op Instagram een zoektocht naar “sympathiserende chauffeurs" om de jonge spelertjes naar trainingen en terug naar huis te vervoeren. En wie voelde zich geroepen? Jawel, Radja Nainggolan. Een vette knipoog naar het rijverbod dat hij opgelegd kreeg voor rijden zonder geldig rijbewijs. Over zijn discipline is al veel inkt gevloeid, maar op zijn zelfrelativering valt niets aan te merken.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.