Axel Witsel - Kat Kerkhofs en Dries Mertens
Volledig scherm
Axel Witsel - Kat Kerkhofs en Dries Mertens © Imagebuzz/RV

Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes

31 reacties

 • Wouter Van de Walle

  3 weken geleden
  Al die afgunst alweer, jullie hadden ook maar shotter moeten worden é dan
 • patrick de bock

  3 weken geleden
  Witsel de zijne zit ook goed in het vlees
 • Raymond Delahaye

  3 weken geleden
  Hun verlof was al begonnen toen ze nog op het veld rondwandelden. Vet overbetaald en mediageil ploegske dat geen ballen waard is en was.
 • GRETA DE WIT

  3 weken geleden
  de bruyne is zeker een topvoetballer...maar ek was een flop, martinez buiten aub, een nieuwe wind aub, en please ...al die media aandacht...wat interesseert het mij waar de bruyne op vakantie gaat...privé-eiland of in putkapelle...focus jullie liever op echt nieuws aub
 • robert van nuffel

  3 weken geleden
  martinez die mankeert wel iets hij moest beschaamd zijn gewoon buiten smijten zeg ik al jaren een jonge belgische trainer gene vrienjes politiek
 1. Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”
  Play
  L'Equipe du soir
  146

  Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”

  De Rode Duivels hebben nog maar één match gespeeld op dit EK, maar het eerste mediatieke relletje met de Fransen is al een feit. Analisten van L’Equipe konden in hun talkshow ‘s avonds een uitspraak van Thomas Meunier maar erg matig appreciëren. Onze rechterflankspeler had na de 3-0 tegen de Russen gewoon gezegd dat het bijzonder moeilijk zou worden om dit België te kloppen. In de show luidt het eensluidend dat de Belgen nu al een dikke nek hebben. Via Twitter reageert Meunier erg cynisch.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Pogba vraagt om ‘knabbelende’ Rüdiger niet te straffen na bijtincident: “We zijn vrienden, dit is niets speciaals”
  Play
  EK Voetbal
  33

  Pogba vraagt om ‘knabbelen­de’ Rüdiger niet te straffen na bijtinci­dent: “We zijn vrienden, dit is niets speciaals”

  Heeft Antonio Rüdiger na Kevin De Bruyne een nieuw slachtoffer gemaakt? Op uiterst vreemde beelden is te zien hoe de Duitse verdediger Paul Pogba in de rug lijkt te bijten. De ref en de VAR zagen geen graten in het incident. Achteraf pleitte Pogba, die uitgeroepen werd tot ‘man van de match’, zijn vriend onschuldig: “Dit behoort tot het verleden.”