rv
Volledig scherm
© rv

Duitse professor: "We moeten tatoeages bij voetballers absoluut verbieden"

Een professor verbonden aan de Duitse Sporthogeschool in Keulen heeft slecht nieuws voor alle voetballers met tatoeages (en dat zijn er heel wat). De lichaamsversieringen zouden de gezondheid van de spelers schaden en daarom roept professor Ingo Froböse op tot een tatoeageverbod in de voetbalwereld.

 1. Voetballers met tattoos zijn dagelijkse kost, maar deze huidtekening op de rug van City-speler Sané is wel heel bijzonder

  Voetbal­lers met tattoos zijn dagelijkse kost, maar deze huidteke­ning op de rug van Ci­ty-spe­ler Sané is wel heel bijzonder

  De jonge Duitse voetballer Leroy Sané heeft de zomervakantie gebruikt om een tatoeage te laten zetten. Niets bijzonders zou je zeggen, in de voetbalwereld hoor je er tegenwoordig bijna niet meer bij als je je lichaam niet hebt versierd met een permanent plaatje. De aanvallende middenvelder van Manchester City heeft echter een wel heel opvallende tatoeage laten tekenen: zijn eigen evenbeeld.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?