.
Volledig scherm
. © Photonews/rv

Dries Mertens en Kat Kerkhofs verwennen hun volgers voor nieuwjaar: "Er komen speciale dingen aan in 2018"

Rode DuivelsDries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs sloten 2017 met een positieve noot af. De spits van Napoli en de presentatrice kwamen na een mindere periode in hun huwelijk weer samen en dat mocht duidelijk gevierd worden. Kerkhofs zorgde ervoor dat haar volgers op Instagram niets moesten missen van haar nieuwjaarsfeestje, terwijl Mertens een filmpje met zijn voetbalhoogtepunten uit 2017 deelde.

2 reacties

 • René Van Halen

  5 jaar geleden
  Alles wat bekendheden doen is voorgeprogrammeerd. Volgens geloven blijkbaar toch alles.
 • Alfons Verbist

  5 jaar geleden
  Wel knap dat je dat nu al kunt zeggen. Welke profeet hebben ze want ik kan momenteel helemaal niets bepalen van belang in dit jaar. In feite ook niet goed want het onbekende is een bron van het leven, en als je alles bij voorbaat wist ...
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Nederland in de ban van relatie tussen topschaatster Jutta Leerdam met YouTube-bokser Jake Paul
  1

  Nederland in de ban van relatie tussen topschaat­ster Jutta Leerdam met YouTube-bok­ser Jake Paul

  Is er een wel erg opvallend nieuw sportkoppel in de maak? Op de sociale media en bij onze noorderburen smullen ze van de vermeende romance tussen de oranje schaatstrots Jutta Leerdam (24), het voorbije seizoen de beste schaatster op de 1.000 meter, en de Amerikaanse bokser en YouTube-fenomeen Jake Paul (26). Die laatste verloor recent nog de veelbesproken kamp tegen Tommy Fury, maar streek daar wel een bedrag van 28 miljoen euro voor op.