Marchetti heeft de bal net voor de aanstormende Dries Mertens.
Volledig scherm
Marchetti heeft de bal net voor de aanstormende Dries Mertens. © EPA

Doelman van Genoa zet Ferrari van 394.000 euro ‘s morgens bij carwash af en krijgt die perte totale terug

Time-OutFederico Marchetti (37) schrok zich ongetwijfeld meer dan één hoedje toen de sportwagen die hij eerder op de dag bij de carwash had achtergelaten, terugkreeg. Van zijn Ferrari 812 Superfast, een bolide waarvoor je 394.000 euro neertelt, schoot niet al te veel meer over.

11 reacties

 • raf peeters

  2 maanden geleden
  @Dirk Brouns,cusus voertuigbeheersing niet nodig maar zelf zou je niet willen dat de garage ook maar 1 km met je wagen rijdt als je Uw km stand noteert ?.Als je maar 100pk onder je voet gewoon bent is zo'n wagen een gevaar voor de rijder die nooit met zoiets heeft gereden.Ben er voorstander van dat er wel degelijk een opleiding komt als je boven de bepaalde pk gaat.Overigens 400pk zijn nog lang niet eentje van 800pk zoals deze 812 vaarvan de 8 staat voor de 800pk en de 12 voor aantal cilinders.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  De volgende keer er een carwash bij kopen.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  van mij zouden hem ter plaatse mogen komen wassen maar zeker nooit afgeven! Wie werkt er meestal in een carwash? Niet deze met het meeste verstand, tenzij het de baas of zelfstandige zelf is!
 • Enrique Nanderlues

  2 maanden geleden
  een Ferrari in de carwash... tsk tsk tsk
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Ik ga dat niet tegenkomen.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"