.
Volledig scherm
. © rv

De vroegste wissel ooit? Jonge Est wordt na 13 seconden (!) naar de kant gehaald

Time-outVreemd moment afgelopen zondag in de hoogste voetbalklasse in Estland. De 16-jarige Est Lauri Suup werd al na dertien seconden naar de kant gehaald. De vroegste wissel ooit?

 1. Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen
  Play
  FC Barcelona

  Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen

  ‘t Zijn bange dagen voor de aanhang van FC Barcelona, nu Lionel Messi na een seizoen zonder prijzen heeft aangegeven de Spaanse grootmacht te willen verlaten. In en rond Camp Nou heerste er vooral gisteravond chaos door de boze fans die het stadioncomplex wilden betreden om het ontslag van voorzitter Bartomeu te eisen, maar anderen uitten hun emoties dan weer op een andere manier. De man die de hoofdrol speelt in bovenstaand filmpje, bijvoorbeeld: hij knielt en huilt, met het shirt van zijn grote idool in de hand. “Nee! Deze dag hoefde niet te komen! Dit hoeft zo niet te eindigen, Bartomeu!”, schreeuwt hij het uit.
 1. Zijn duurste ooit: Rafael Nadal pakt op Roland Garros uit met een Richard Mille die 1 miljoen dollar kost
  Time-Out

  Zijn duurste ooit: Rafael Nadal pakt op Roland Garros uit met een Richard Mille die 1 miljoen dollar kost

  Rafael Nadal gaat er prat op jaarlijks een peperduur horloge van het Zwitserse luxemerk Richard Mille op Roland Garros te showen. Dit jaar is geen uitzondering. De gravelkoning (34) doet dat nu zelfs met een exemplaar dat nog nooit zó duur was. Maar liefst 1 miljoen dollar (854.000 euro) kost het exclusieve uurwerk. Kwestie dat niet alleen de tegenstand maar ook hijzelf weet hoe laat het is.