Thibaut Courtois en Mishel Gerzig op het trouwfeest van ploegmaat Dani Carvajal
Volledig scherm
Thibaut Courtois en Mishel Gerzig op het trouwfeest van ploegmaat Dani Carvajal © Instagram Thibaut Courtois

De 'Tour de Thibaut’: Courtois en vriendin Mishel Gerzig stelen de show op trouwfeest ploegmaat Carvajal

Time-OutDe ene zomer is de andere niet. Die van Thibaut Courtois in 2022, dat is er alvast eentje om in te kaderen. Een onvergetelijke maand: het hoogste sportieve clubsucces gevolgd door privégeluk aan de zijde van zijn Israëlische verloofde Mishel Gerzig in de allermooiste Zuid-Europese settings. Parijs, Brussel, Madrid, de Amalfikust, Mykonos, Eilat, Ibiza en nu ook een trouwfeest van zijn ploegmaat Dani Carvajal in het Spaanse Ayllon. En eindstation Madrid is nog niet in zicht. Pas op 8 juli herstart Real de training. Een reconstructie van de ‘Tour de Thibaut’.

15 reacties

 • Samuel Verstraeten

  7 dagen geleden
  Voetballers hebben door de band vrij veel vrije tijd,ik weet nog dat dufour vertelde dat hij zicht vaak steen dood verveelde bij fc porto , toch ook geen klein clubje !
 • alfons moons

  1 week geleden
  Ik vind Courtois een topkeeper en een topkerel ! Altijd rechtuit en niet bang om heilige huisjes omver te duwen. Maar een grote maar : dat hij tot 3x toe forfait heeft gegeven voor de Nationale Ploeg voor zijn madam hakt er bij mij zwaar in ! Eén keer zelfs omdat madam "Joods" nieuwjaar moest/wilde vieren ! Just is just ! Hoe zou het met zijn pubalgie zijn ?
 • Fons Heylen

  1 week geleden
  Madam is haar serieus in de picture aanheft werken , dankzij zijn platform …moet ze nooit meer werken , enkel mooi zijn … Intriest hoe onze social media ( internet)wereld naar de klXte heeft geholpen
 • Alex Tas

  1 week geleden
  ik heb nog minder verlof en vrije tijd en verdien een pak minder .. niet zwanzen
 • Ben Detrez

  1 week geleden
  Nauwelijks een vrij moment!!!! Al weken elke dag foto’s van op vakantie in de krant. Zoveel verlof heb ik niet op een jaar.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?