Ronaldo poseert met de McLaren Senna.
Volledig scherm
Ronaldo poseert met de McLaren Senna. © Instagram Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo pronkt met “zijn” nieuwe (en erg exclusieve) speeltje

Time-outCristiano Ronaldo heeft volgens verschillende buitenlandse media een nieuw pronkstuk toegevoegd aan zijn indrukwekkend wagenpark. De 34-jarige Portugese superster zou de eigenaar geworden zijn van een gloednieuwe McLaren Senna, vernoemd naar de Formule 1-legende Ayrton. Kostprijs: ruim 1,2 miljoen euro voor het duurste model.

41 reacties

 • andre poelmans

  2 jaar geleden
  Louis van hoeylandt, Er zijn heeeel weinig mensen op aarde die zo hard werken om hun doel te bereiken. Hij geeft massa’s geld weg aan mensen in problemen en auto fabricanten laten hem veeel minder betalen ( publiciteit) Wat mij meer stoort is waar de Gucht zijn geld vandaan heeft... maar ja, een belg is niet slimmer
 • Tonino Alba

  2 jaar geleden
  Iedereen die hier nu aan zagen is wil ik wel eens terug zien als ze vorige week vrijdag of meschien wel deze week de grote pot wint van 139 miljoen euro bij euromillions..
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Patrick Proost, mensen die echt veel geld verdienen dragen meer belasting af dan een "gewone" burger. Ik begrijp best dat er hier veel afgunst tegenover C.Ronaldo, voor iemand die gewoon tegen een balletje trapt. Maar wat kan hij eraan doen ? Hij doet al zoveel aan liefdadigheid en goede doelen. Dus Dries Schuddinck en anderen, ken eerst uw geschiedenis ipv zinloos geschreeuw
 • yvonne jeninga

  2 jaar geleden
  Ronaldo geeft veel aan goede doelen ,heeft met de portugese branden voor alle slachtoffers de ziektekosten betaald ,betaald regelmatig operaties voor kinderen waar meestal geen ruchtbaarheid aan word gegeven.natuurlijk verdient ie bizar veel maar dat is nu eenmaal zo.je kunt er jalours op zijn ,maar wees blij met wat je zelf hebt en gun hem dat.
 • KAREL DE BONTRIDDER

  2 jaar geleden
  Investeren in bepaalde automerken is zo zot nog niet... Veel van die auto's brengen het meervoudige op van wat ze oorspronkelijk gekost hebben.