Courtois over “scherpe” Eden Hazard, zijn vaccin én doelman bevestigt ook z'n relatie met Israëlisch model

DeviltimeOok Thibaut Courtois mocht uiteraard niet ontbreken aan de tafel van onze talkshow Deviltime. De doelman van de Rode Duivel heeft er opnieuw een prima seizoen opzitten bij Real Madrid en zal ook op het EK een cruciale rol spelen. De doelman heeft het in bovenstaande video onder meer over Eden Hazard, z'n vaccin én hij bevestigt ook z’n nieuwe romance.

24 reacties

 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Hoge bomen vangen veel wind. Hoge mannen, schone madammen. Hij heeft groot gelijk om te profiteren van zijn looks. En reacties als : 'Heeft ze wel verstand' zijn ronduit zielig. Als ik niet meer te vertellen zou hebben, dan zweeg ik.
 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Ik veronderstel dat zijn vorige relatie beëindigd is. In dat geval is hij vrij om zijn goesting te doen.
 • Karel van Velzeke

  1 maand geleden
  mooi is ze wel maar heeft ze wel verstand? en valt er met samen te leven ?
 • Dietrich Van Helder

  1 maand geleden
  Kan je hem ongelijk geven? Courtois is een gezonde man die wil genieten van het leven. Niet voor zijn looks? Weet niet of hij een knappe man is, in ieder geval niet onaantrekkelijk denk ik. Sportief, solide carrière en inderdaad een stevige portefeuille. In zijn situatie zouden velen het hem nadoen.
 • ronny cuypers

  1 maand geleden
  Ongelooflijk hoe sommigen van de ene wei naar de andere wat groenere drentelen. Het is wel duidelijk: hoe meer bekendheid, hoe minder verstand.