De Solaris, de nieuwe jacht van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich.
Volledig scherm
De Solaris, de nieuwe jacht van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. © DrDuu/YouTube

Chelsea-eigenaar Abramovich kan bijna genieten van superjacht van half miljard euro

Time-outGeld moet rollen. Het nieuwe speeltje van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich (54) is zo goed als klaar en werd voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd. Het superjacht meet 140 meter, telt acht verdiepingen en biedt plaats aan 36 gasten. Kostprijs? 496 miljoen euro. 

6 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  5 maanden geleden
  Ik denk dat er zijn die gewoon meer plezier aan hun zeilbootje beleven dan Abramovich aan zijn Yacht. Kunnen, kennen en weten.
 • jean pierre leemans

  5 maanden geleden
  Vele oligarchen zijn bij het aantreden van Poetin,richting buitenland gegaan .Vooral richting Cyprus en het VK-Londen Die bij poetin gebleven zijn;Moeten aan de staat met de regelmaat een bijdrage verlenen Doen zij dat niet meer,dan is de vriendschap tussen hen en Poetin ten einde
 • Johan Van loocke

  5 maanden geleden
  En hoeveel verbruikt dat speeltje als hij een tochtje maakt met zijn vriendjes ? En wij maar korte afstanden met de fiets of te voet doen ...
 • Eric Roeloffzen

  5 maanden geleden
  Alles goed en wel, maar daar kun je in het Kempisch dok niet mee terecht.
 • Sobek Wessels

  5 maanden geleden
  En dit allemaal betaald met Geld van de Russische bevolking dat gewoonweg gestolen is tijdens de val van het communisme !! Staats bedrijven die miljarden waard waren werden zo goed als gratis weggeven of in beslag genomen door de oligarchen die nu met de Miljarden smijten .... met Poetin aan de macht werd dit nog versneld !!