RV
Volledig scherm
© RV

Cheerleaders trekken aan alarmbel nadat details bekend raken over naakte fotoshoot in Costa Rica: "Ik vrees dat er pas iets zal veranderen als er iemand verkracht wordt"

NFLDe Washington Redskins zijn in het oog van de storm terecht gekomen. Enkele voormalige cheerleaders van het Amerikaanse NFL-team getuigden anoniem aan The New York Times over een trip naar Costa Rica waar ze topless of enkel bedekt met bodypaint moesten poseren. Ze waren daarbij niet alleen, want enkele uitgenodigde sponsors keken maar al te graag toe. Negen cheerleaders werden zelfs op een avond uitgekozen door sponsors om hen bij te staan in een nachtclub. "Ik denk dat teams hier enkel aandacht aan zullen besteden als het al te laat is", trekt een ex-cheerleader aan de alarmbel.

7 reacties

 • Jacques Hillaert

  3 jaar geleden
  Ik vind het heel mooi en ja ook hun uiterlijk is belangrijk maar hun kunde als dansers en acrobaten niet minder , top !
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Die cheerleaders komen wel naïef over. Denken ze nu echt dat wat ze doen om hun danspasjes gaat en niet om hun lichaam? Als ze aan het dansen zijn en met hun kont aan het schudden in een klein broekje en bh'tje zitten er geen likkebaardende mannen tussen het publiek misschien? Dan voelen ze zich niet begluurd en in hun eer aangetast? Ze worden zelfs gefilmd en zijn overal ter wereld te bekijken. Er is niemand verkracht dus een beetje realisme zijn kan geen kwaad.
 • Shakira moessa

  3 jaar geleden
  Moet je niet gaan cheerleaden..
 • Ludwig Vanden Boer

  3 jaar geleden
  Ze zijn in groep, willen er bij zijn en doen mee. Wat is dan het probleem?Waar ik slecht behandeld wordt ga ik 's anderendaags niet opnieuw naartoe.
 • Eduard Wynants

  3 jaar geleden
  Ze hadden ook nee kunnen zeggen
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei