RV
Volledig scherm
© RV

Cheerleaders trekken aan alarmbel nadat details bekend raken over naakte fotoshoot in Costa Rica: "Ik vrees dat er pas iets zal veranderen als er iemand verkracht wordt"

NFLDe Washington Redskins zijn in het oog van de storm terecht gekomen. Enkele voormalige cheerleaders van het Amerikaanse NFL-team getuigden anoniem aan The New York Times over een trip naar Costa Rica waar ze topless of enkel bedekt met bodypaint moesten poseren. Ze waren daarbij niet alleen, want enkele uitgenodigde sponsors keken maar al te graag toe. Negen cheerleaders werden zelfs op een avond uitgekozen door sponsors om hen bij te staan in een nachtclub. "Ik denk dat teams hier enkel aandacht aan zullen besteden als het al te laat is", trekt een ex-cheerleader aan de alarmbel.

7 reacties

 • Jacques Hillaert

  3 jaar geleden
  Ik vind het heel mooi en ja ook hun uiterlijk is belangrijk maar hun kunde als dansers en acrobaten niet minder , top !
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Die cheerleaders komen wel naïef over. Denken ze nu echt dat wat ze doen om hun danspasjes gaat en niet om hun lichaam? Als ze aan het dansen zijn en met hun kont aan het schudden in een klein broekje en bh'tje zitten er geen likkebaardende mannen tussen het publiek misschien? Dan voelen ze zich niet begluurd en in hun eer aangetast? Ze worden zelfs gefilmd en zijn overal ter wereld te bekijken. Er is niemand verkracht dus een beetje realisme zijn kan geen kwaad.
 • Shakira moessa

  3 jaar geleden
  Moet je niet gaan cheerleaden..
 • Ludwig Vanden Boer

  3 jaar geleden
  Ze zijn in groep, willen er bij zijn en doen mee. Wat is dan het probleem?Waar ik slecht behandeld wordt ga ik 's anderendaags niet opnieuw naartoe.
 • Eduard Wynants

  3 jaar geleden
  Ze hadden ook nee kunnen zeggen
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  15:58
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00