RV
Volledig scherm
© RV

Cheerleaders trekken aan alarmbel nadat details bekend raken over naakte fotoshoot in Costa Rica: "Ik vrees dat er pas iets zal veranderen als er iemand verkracht wordt"

NFLDe Washington Redskins zijn in het oog van de storm terecht gekomen. Enkele voormalige cheerleaders van het Amerikaanse NFL-team getuigden anoniem aan The New York Times over een trip naar Costa Rica waar ze topless of enkel bedekt met bodypaint moesten poseren. Ze waren daarbij niet alleen, want enkele uitgenodigde sponsors keken maar al te graag toe. Negen cheerleaders werden zelfs op een avond uitgekozen door sponsors om hen bij te staan in een nachtclub. "Ik denk dat teams hier enkel aandacht aan zullen besteden als het al te laat is", trekt een ex-cheerleader aan de alarmbel.

7 reacties

 • Jacques Hillaert

  4 jaar geleden
  Ik vind het heel mooi en ja ook hun uiterlijk is belangrijk maar hun kunde als dansers en acrobaten niet minder , top !
 • Chris Devlaeminck

  4 jaar geleden
  Die cheerleaders komen wel naïef over. Denken ze nu echt dat wat ze doen om hun danspasjes gaat en niet om hun lichaam? Als ze aan het dansen zijn en met hun kont aan het schudden in een klein broekje en bh'tje zitten er geen likkebaardende mannen tussen het publiek misschien? Dan voelen ze zich niet begluurd en in hun eer aangetast? Ze worden zelfs gefilmd en zijn overal ter wereld te bekijken. Er is niemand verkracht dus een beetje realisme zijn kan geen kwaad.
 • Sandra bib

  4 jaar geleden
  Moet je niet gaan cheerleaden..
 • Ludwig VdB

  4 jaar geleden
  Ze zijn in groep, willen er bij zijn en doen mee. Wat is dan het probleem?Waar ik slecht behandeld wordt ga ik 's anderendaags niet opnieuw naartoe.
 • Eduard Wynants

  4 jaar geleden
  Ze hadden ook nee kunnen zeggen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Cristiano Ronaldo, die zes meter lange Cadillac cadeau krijgt, toont met opmerkelijk ritueel bij invalbeurt dat z'n kroost alles voor hem is
  Play
  Time-out
  17

  Cristiano Ronaldo, die zes meter lange Cadillac cadeau krijgt, toont met opmerke­lijk ritueel bij invalbeurt dat z'n kroost alles voor hem is

  Cristiano Ronaldo werd zaterdag 37 en zijn verloofde Georgina Rodriguez had blijkbaar wel wat budget voor een cadeau. ‘CR7' kreeg een Cadillac Escalade ter waarde van 180.000 euro. Ronaldo kwam gisteren met het gevaarte van bijna zes meter toe op training bij Man United. En of de liefde groot is. Dat zet een opmerkelijke kus van de Portugees op zijn scheenbeschermers extra in de verf.