Muzikante Isolde Lasoen met de "Buffalo Beat".
Volledig scherm
Muzikante Isolde Lasoen met de "Buffalo Beat". © Twitter: @playsports

"Buffalo Beat" doet wat stof opwaaien: luister en oordeel vooral zelf

4 reacties

 • Rik Cappelle

  5 jaar geleden
  Dat is nu nog eens iets dat perfect past voor in dat frituurke daar want als de stroom moest uitvallen hoort ge de muizen en ratten lopen daar want zoveel sfeer is er daar.
 • Dirk Van der Weeën

  5 jaar geleden
  En daar supporter van zijn,dat is om van affront in de grond te kruipen. Woehaaaaaa Ik zie Termont,De Witte en die andere blazer daar al bezig kwaak kwaak kwaaaaaaaak.En die supporters zouden komen lachen met een ander.Ik zou die boxen toch niet te hard zetten hoor,kwestie dat die glazen visbokaal niet scheurd.
 • DIRK SPRANGERS

  5 jaar geleden
  Vergeet ook niet de "gezangen" nog wat harder door de boxen te jagen....misschien lijkt het dan wel of ze in Brugge mee doen !
 • Staf Poccens

  5 jaar geleden
  'n Kinderlied voor de familietribune inderdaad!
 1. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.