Links: de Bugatti van Ronaldo net na de crash.
Rechts: Ronaldo waagt zich met z'n familie aan een TikTok-dansje.
Volledig scherm
Links: de Bugatti van Ronaldo net na de crash. Rechts: Ronaldo waagt zich met z'n familie aan een TikTok-dansje. © Social

Bodyguard zou gecrasht zijn met peperdure Bugatti van Cristiano Ronaldo, die er duidelijk zijn slaap niet voor laat

Time-OutHet ongeval met de peperdure Bugatti Veyron van Cristiano Ronaldo (37) beroert nog steeds de gemoederen op Mallorca. Er wordt druk gespeculeerd over de omstandigheden van het ongeval - volgens plaatselijke media zat een bodyguard van Ronaldo achter het stuur. De Portugese superster zelf laat er intussen zijn vakantie niet door verpesten.

20 reacties

 • jo vissenaeken

  2 maanden geleden
  Elke auto dat hij bezit is verzekerd voor het dubbele van de aankoopprijs. Betalen ook maar 1keer verzekering. Binnen de 14 dagen is de wagen hersteld en als nieuw thuis op Zenne oprit geleverd. Met (veel te veel) geld kan men alles
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Voor die is dat toch geen probleem. Geld genoeg om een andere te kopen . Die wisselen van auto en huis zoals wij van onderbroek.
 • Bob Fréson

  2 maanden geleden
  Geen nood hij heeft een goeie omnium verzekering waarvan je hier enkel kunt van dromen. Tegen dat hem terug is van vakantie is hem al hersteld.
 • rudi nijs

  2 maanden geleden
  hij heeft al een andere besteld.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Ai daar zal Ronaldo niet kunnen mee lachen. Die auto doet meer dan 400 km/u.
 1. Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens appartement behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte
  Play
  Serie A
  62

  Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens apparte­ment behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte

  “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zei Dries Mertens (35) eind januari in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.” En of het vertrek enkele maanden later emotioneel is. Maar voor de Rode Duivel is het “geen vaarwel, wel een tot ziens”. Zo behoudt hij zijn appartement in het prachtige en beruchte Palazzo Donn’Anna om altijd de mogelijkheid te hebben naar Napels te kunnen terugkeren. Zelfs nu Istanboel zijn nieuwe thuis wordt.
 1. Wat een overmacht: Pogacar laat zege aan ploegmaat Majka na verlies van een potje... blad-steen-schaar
  Play
  Wielrennen
  4

  Wat een overmacht: Pogacar laat zege aan ploegmaat Majka na verlies van een potje... blad-steen-schaar

  Dat heet dan indruk maken: Tadej Pogacar heeft de voorlaatste rit in de Ronde van Slovenië opnieuw naar zijn hand gezet met ploegmaat Rafal Majka. De Sloveense Tourwinnaar liet de zege in de koninginnenrit van de ronde van zijn eigen land aan zijn meesterknecht nadat ze met z’n tweeën op een vijftal kilometer van de meet waren weggereden op de slotklim. Pogacar en Majka reden in de laatste kilometer rond als was het een doorgedreven training bergop. Het duo kon van ver beginnen vieren, een potje blad-steen-schaar zou over de zege beslissen. Pogacar koos voor steen, de Pool voor blad. Majka mocht zo een wiel eerder dan Pogacar over de meet rijden. Het is voor de Pool de tweede ritzege van de week. Pogacar blijft uiteraard leider. Een eerste groepje achtervolgers met onder meer Ravasi, Barcelo en Albanese kwam 20 seconden later over de meet.
 2. Het huwelijksaanzoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis
  Play
  Time-out
  8

  Het huwelijks­aan­zoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis

  Dan heb je een huwelijksaanzoek tot in de puntjes voorbereid, krijg je op het moment van de waarheid af te rekenen met een gigantische kramp. Het overkwam Marti Alt na de triatlon van Estland vorig jaar. De beelden gaan nu pas viraal. Net wanneer de Est op de knieën gaat, dé vraag wil stellen en het doosje met de ring wil openen, zijgt hij neer. Twee getuigen beginnen Alt meteen te masseren en helpen hem recht. Dan kan hij eindelijk zijn aanzoek afmaken.