Izabel Goulart en Kevin Trapp.
Volledig scherm
Izabel Goulart en Kevin Trapp. © Photo News

Bloedmooi model doet boekje open over seksleven met PSG-speler: "We doen het 4 à 5 keer per week. Maar soms helpt zelfs mijn meest sexy lingerie niet"

Time-outSportief gaat het hem momenteel niet bepaald voor de wind, maar PSG-doelman Kevin Trapp (27) kan gelukkig wel nog altijd getroost worden door zijn ravissante vriendin Izabel Goulart (33). Al is het nu wel door Goulart dat Trapp in het middelpunt van de belangstelling staat op de sociaalnetwerksites.

6 reacties

 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  Ik ben me er nu meer en meer van bewust dat ik het verkeerde vak heb gekozen. Ik had nooit naar de universiteit mogen gaan.
 • eric debanne

  5 jaar geleden
  Hou dit voor uzelf toch ! Wat moeten de mensen dit weten Maar ja die wags moeten in de media komen hebben niets anders te doen eh !
 • Wim Offermans

  5 jaar geleden
  Kent ie dat al met de knikkers, één per keer het eerste jaar, daarna 1 eruit per keer. Kom je toe de rest van je leven.
 • ivo torfs

  5 jaar geleden
  Te mager voor mij, ik doe me niet graag pijn, ziet ge.
 • Jos Daniels

  5 jaar geleden
  Dank je om dat met ons te delen.
 1. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.
 2. KIJK. “Mijn benen lijken wel van Play-Doh”: ex-olympiër beroert op sociale media met bizarre video
  Time-out
  3

  KIJK. “Mijn benen lijken wel van Play-Doh”: ex-olym­piër beroert op sociale media met bizarre video

  De Britse discuswerper Lawrence Okoye is viraal gegaan op social media met een opvallende video. De 31-jarige Okoye duwt in het filmpje met zijn duim putjes in zijn scheenbeen. Putjes die ook een tijdlang zichtbaar blijven en volgens Okoye het gevolg zijn van cellulitis. Niet de bekende sinaasappelhuid (cellulite), wel een bacteriële infectie van de huid en het onderhuidse bindweefsel.