REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bizarre rode kaart voor Salihovic

De Bosnische voetballer Sejad Salihovic had vandaag maar een paar seconden nodig om zichzelf van held naar schlemiel te degraderen. De speler van Hoffenheim benutte in de openingsfase tegen Freiburg een strafschop, om vervolgens tussen zijn vierende ploeggenoten een tik uit te delen aan tegenstander Julian Schuster. Scheidsrechter Tobias Stieler was onverbiddelijk en trok direct rood.

 1. Ribéry en pareltje Robben bezorgen Bayern derde zege
  Video

  Ribéry en pareltje Robben bezorgen Bayern derde zege

  Bayern München is ook na de derde speelronde in de Bundesliga nog zonder puntverlies. De titelverdediger uit Beieren won zaterdag in de eigen Allianz Arena met 2-0 van de 1. FC Nürnberg. Arjen Robben maakte na een mooie solo vanaf de rechterflank de tweede treffer (zie onderstaande video). Van Buyten bleef 90 minuten op de bank. Bayern leidt samen met Dortmund met 9 op 9. Filip Daems verloor met Gladbach met 4-2 bij Leverkusen, dat eveneens mee op kop blijft. Koen Casteels beleefde een warme namiddag bij de 3-3 tegen Freiburg. Er vielen drie rode kaarten in die match.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Historisch atletiekgoud voor India maakt heel wat los: speerwerper als held ontvangen in thuisland
  Time-out

  Historisch atletiek­goud voor India maakt heel wat los: speerwer­per als held ontvangen in thuisland

  Vergelijk het een beetje met de verrassende medaille van Bashir Abdi voor België. Neeraj Chopra verraste vriend en vijand door in het speerwerpen een gouden medaille te veroveren op de Olympische Spelen. Alle ogen waren gericht op Johannes Vetter, wereldkampioen in 2017. De Duitser stelde teleur en werd pas negende. ‘t Was de Indiër die met z’n eerste poging al meteen de beste worp van de dag op z'n naam schreef: 87,58 meter.