L'Auberge du Jeu de Paume
Volledig scherm
L'Auberge du Jeu de Paume © Instagram l'Auberge du Jeu de Paume

BINNENKIJKEN. In dit karaktervolle hotel bereiden Courtois en Hazard zich voor op finale Champions League (maar een glimp van hen opvangen zit er niet in)

Time-outReal Madrid speelt op 28 mei in Parijs de Champions Leaguefinale tegen Liverpool en laat daarbij niets aan het toeval over. Courtois, Hazard en co. vertoeven drie dagen in L’Auberge du Jeu de Paume. Een vijfsterrenhotel waar rust, natuur en geschiedenis centraal staan en niets ontbreekt. Pottenkijkers zijn niet welkom: de Koninklijke heeft het hele etablissement afgehuurd.

5 reacties

 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Hazard een luxe bankzitten van 30 miljoen per jaar. Ik begrijp dat die niet weg wil bij Real. Je vindt geen gek meer die nog maar 30% van dat bedrag wil betalen.
 • Rik Bogaert

  1 maand geleden
  Lopen ze nog niet genoeg boven de wolken?
 • Gino Van driessche

  1 maand geleden
  Toppunt van decadentie
 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Het is nooit genoeg voor die voetballers en dit dan nog voor een groot deel op de kosten van de belasting betalers die daar niks mee te maken hebben en geef geld aan de mensen die het echt nodig hebben
 • Frank Coussement

  1 maand geleden
  Hazard is zich aan het voorbereiden om toe te kijken vanaf de bank.
 1. Fans West Ham slaan Duitse radiocommentatoren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptelefoon af
  Play
  Time-Out

  Fans West Ham slaan Duitse radiocom­men­ta­to­ren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptele­foon af

  “We worden hier aangevallen. Ze gooien mijn koptelefoon op collega Tim.” West Ham heeft net gelijkgemaakt tegen Frankfurt, maar enkele heethoofden uiten hun vreugde door twee Duitse radiocommentatoren van ARD tijdens hun live uitzending aan te vallen. Pas na de pauze konden ze in veiligheid gebracht worden. “Mijn dromen over het Engelse voetbal zijn verbrijzeld”, aldus een van de Duitse reporters.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 1. Van een Formule 1-bolide die er donuts ging draaien tot Roger Federer: deze sterren kwamen al in actie op de 211 meter hoge ‘helipad’ van de Burj al Arab
  Time-out

  Van een Formule 1-bolide die er donuts ging draaien tot Roger Federer: deze sterren kwamen al in actie op de 211 meter hoge ‘helipad’ van de Burj al Arab

  Een hoogtepunt wordt het in elk geval. Delfine Persoon bokst op 14 mei op liefst 211 meter hoogte, op de landingsplek voor helikopters van het befaamde Burj al Arab-hotel in Dubai. Ook Floyd Mayweather zal er die avond vechten en Persoon en ‘Money’ gaan zo verschillende andere toppers uit de sportwereld achterna. Een overzicht.